10 jaar ZONZ schaduwdoeken

10-jaar-ZONZ

ZONZ sunsails bestaat 10 Jaar! Toen we begonnen waren wij de eerste webshop in Nederland op het gebied van schaduwdoeken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de aanbieder met het grootste assortiment van de Benelux en mogen we onszelf met trots dé expert op het gebied van schaduwdoeken noemen. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van schaduwdoeken en zie je soms door de bomen het bos niet meer. In de afgelopen 10 jaar hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en daarmee hebben we de beste producten geselecteerd voor in onze webshop. Bij ZONZ  ben je dus verzekerd van een kwalitatief goed product en bovendien voorzien we je graag van een duidelijk en eerlijk advies.

Maatwerk schaduwdoek

Naast het zorgvuldig samengestelde assortiment standaard producten is ZONZ sunsails ook specialist op het gebied van maatwerk schaduwdoeken. Je hebt de keuze uit verschillende doeksoorten en randafwerkingen. Uiteraard kunnen ook harmonicadoeken, wind- en privacy schermen of balkondoeken op maat gemaakt worden. Dit kan je gemakkelijk zelf online bestellen. Dankzij de uitgebreide keuzehulp en montagetips is het heel eenvoudig. Wanneer je het toch prettiger vind om eerst advies te krijgen kan dit ook altijd.

Schaduw is belangrijk

In de afgelopen 10 jaar hebben we gemerkt dat men zich er steeds meer van bewust  is dat schaduw heel belangrijk is. Genieten in de zon is heerlijk maar kan ook schadelijk zijn als we ons niet goed beschermen tegen UV straling. Schaduwdoeken zijn hiervoor de perfecte oplossing. Het ziet er prachtig uit en het biedt tegelijkertijd bescherming en verkoeling. ZONZ heeft niet alleen de particuliere terrassen voorzien van schaduw, ook op veel scholen, kinderdagverblijven en horeca terrassen zijn  de afgelopen 10 jaar prachtige schaduwoplossingen gerealiseerd.

Deel dit bericht