Compleet assortiment ZONZ sunsails

Standaard producten

Ons huismerk is Sunfighters; kwalitatief uitstekende schaduw- en harmonicadoeken tegen een prima prijs. Al 10 jaar gebruiken wij naar tevredenheid dit merk in standaard producten. Sinds de start van deze nieuwe website leveren wij ook het complete assortiment van Nesling. Beide merken worden in China geproduceerd en voldoen aan de eisen die wij stellen aan kwalitatief hoogwaardige schaduwproducten. Deze standaard producten leveren wij binnen 1-3 dgn.

Nesling in assortiment bij ZONZ

Maatwerk

Naast standaard schaduwbrengers zijn wij dé expert in maatwerk. In maarliefst 6 doeksoorten en vele kleuren maken wij elk doek in de door jou gewenste maat. Ons maatwerk is van het superieure Europese merk Sunnysail, wat in Oostenrijk geproduceerd wordt. De levertijd van ons maatwerk is 3-4 wkn. Doeksamples kan je gratis bestellen in onze webshop. Een schaduwdoek op maat of een maatwerk harmonicadoek of winddoek… wij maken het!

De prijs van ons maatwerk ligt +/- 2,5 x hoger dan die van de standaard producten. Je kunt erg gemakkelijk zelf de prijs van jouw maatwerk op onze site berekenen en direct bestellen in onze nieuwe productconfigurator.

Deel dit bericht