Doek Zonnescherm

Doek Zonnescherm: Ideaal voor elke tuin

Doek Zonnescherm: Een zonnescherm van ZONZ sunsails is de perfecte oplossing om schaduw te creëren in iedere tuin. Met een zonnescherm zorg je voor voldoende schaduw op de warme zomerdagen. Het blijft op deze manier lekker koel in de tuin en je bent ook nog eens goed beschermd tegen gevaarlijke UV-straling. Een zonnescherm doek kan de hele zomer buiten hangen, waardoor je er vrijwel geen omkijken meer naar hebt. Louter voordelen dus ten opzichte van de traditionele zonneschermen die aan de gevel van je woning werden gemonteerd. ZONZ biedt verschillende standaard zonneschermen, maar ook maatwerk zonneschermen. ZONZ is dé maatwerk specialist op het gebied van schaduwdoeken en zonneschermen.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken


Bekijk nu alle zonneschermen op maat van ZONZ sunsails.

Een zonnescherm is praktisch en betaalbaar

Met een zonnescherm op maat van ZONZ kan jouw zomer niet meer stuk! Een zonnescherm is meer dan een hippe aankleding van jouw tuin. Je bent tot wel 95% procent beschermd tegen schadelijke UV-straling, afhankelijk van het type doek. Bij maatwerk producten van ZONZ krijg je twee tot vijf jaar garantie op UV-degradatie. Je kunt het tuindoek het hele zomerseizoen buiten laten hangen en er staat geen zware parasol(voet) meer in de weg. Kortom, je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Een op maat gemaakt Doek Zonnescherm van ZONZ

Smaken verschillen en iedere tuin is weer anders, dus daarom maakt ZONZ ook zonneschermen op maat. Het assortiment van ZONZ bestaat uit vijf verschillende doeksoorten en daarnaast heb je keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Er zit altijd wel iets voor je bij en wij maken het doek speciaal op maat voor jouw tuin! Het is mogelijk om het doek aan de gevel, in een pergola of met palen in de grond te monteren. ZONZ Sunsails geeft graag advies als je er zelf niet helemaal uitkomt. Door jarenlange ervaring heeft ZONZ de benodigde kennis paraat om voor iedereen een product te maken dat volledig naar wens is. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Waar moet je rekening mee houden?

Je overweegt een Doek Zonnescherm te kopen, maar waar moet je precies op letten? Allereerst moet je bedenken of je een maatwerk zonnescherm of standaard zonnescherm wilt. ZONZ biedt een assortiment met verschillende kleuren en maten. Daarnaast is het van belang waar en hoe je het zonnescherm wilt bevestigen. Een uitgebreide uitleg hierover vind je in onze keuzehulp. Houdt er rekening mee dat het doek op afschot gemonteerd dient te worden, zodat het regenwater niet op het schaduwdoek blijft liggen.

Bestel nu jouw zonnescherm op maat of bekijk onze standaard zonneschermen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

ZONZ is dé webwinkel voor een Doek Zonnescherm. Je kunt ons gehele assortiment terugvinden op de website. Heb je vragen over specifieke producten? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 055-2021972. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zonz.nl.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken