Harmonica doek

Een harmonica doek is een makkelijk en mooi alternatief voor een grote parasol. Een harmonicadoek wordt ook wel lamellendoek of wavesail genoemd. Tijdens een zomerse dag doe je niets liever dan lekker in de tuin zitten, maar een parasol kan nogal een gedoe zijn. Gebruik daarom een harmonica doek om toch die benodigde schaduw en verkoeling te creëren!

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

Bekijk nu alle formaten lamellen Harmonica doek en maatwerk harmonicadoek.

Snel wisselen tussen zon en schaduw met een harmonica doek

Je kunt het harmonica doek eenvoudig handmatig met een koord bedienen en zo open en dicht schuiven. Het doek schuift over staaldraden die tussen twee muren of balken van een pergola bevestigd zijn. Wil je zon? Dan schuif je het harmonica doek snel en eenvoudig open.

Je hoeft een harmonica doek niet op te bergen als je toch liever in de zon wilt zitten. Het doek is namelijk geheel weer- en waterbestendig waardoor het de hele zomer buiten kan blijven hangen. Kortom, een flexibel en ook nog eens betaalbaar product!

Hoe bevestig ik een harmonica doek?

Je bevestigt een harmonica doek tussen de balken van een pergola of tussen 2 muren. Je monteert 2 of 3 staaldraden waarover het doek schuift. Het open en dicht schuiven van het doek gebeurt handmatig met koord en katrollen. Wij adviseren het doek er in de herfst af te halen voor een optimaal een langdurig plezier. We leveren een duidelijke gebruikshandleiding mee.

Verschillende soorten harmonica doek

We verkopen standaard waterdoorlatende harmonicadoeken in diverse afmetingen van het kwaliteitsmerk Sunfighters of Nesling. Sunfighters heeft naast waterdoorlatende ook waterdichte harmonicadoeken in 3 kleuren. De waterdichte variant dien je in de breedte min. 10% op afschot te hangen; dat is bij de standaard doekbreedte van 290cm een hoogteverschil van 29cm. Mocht een standaard schaduwdoek maat niet passen in jouw situatie, dan maken wij jouw harmonica doek op maat, in maarliefst 4 doeksoorten en vele kleuren!

Geïnteresseerd in een harmonica doek? Neem contact met ons op

Een harmonica doek bied jou een flexibele oplossing tegen de zon. Bekijk ons grote assortiment of neem contact op voor meer informatie; [email protected] of bel 055-2021972.