Harmonica doek

Een harmonica doek is een makkelijk en mooi alternatief voor een grote parasol. Een harmonicadoek wordt ook wel wavesail genoemd. Tijdens een zomerse dag doet u niets liever dan lekker in uw tuin zitten, maar een parasol kan nogal een gedoe zijn. Gebruik daarom een harmonica doek om toch die benodigde schaduw en verkoeling te creëren!

Snel wisselen tussen zon en schaduw met een harmonica doek

Je kunt het harmonica doek eenvoudig handmatig met een koord bedienen en zo open en dicht schuiven. Het doek schuift over staaldraden die tussen twee muren of balken van een pergola bevestigd zijn. Wil je zon? Dan schuif je het harmonica doek snel en eenvoudig open.

Harmonica Doek waterdoorlatend

Het harmonica doek kan buiten blijven hangen in de zomer

Je hoeft een harmonica doek niet op te bergen als je toch liever in de zon wilt zitten. Het doek is namelijk geheel weer- en waterbestendig waardoor het de hele zomer buiten kan blijven hangen. Je schuift het doek eenvoudig en snel dicht als je schaduw wilt. Als je weer zon wilt, schuif je het gemakkelijk weer open. Kortom, een flexibel en ook nog eens betaalbaar product!

Contact

Een harmonica doek brengt jou extra schaduw tegen de zon. Kijk naar de modellen op onze website of neem contact op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te sturen. Ook kan je een e-mail sturen naar info@zonz.nl of ons bellen op 030-7850458.