Harmonica doeken

Harmonica doeken vormen een prachtig en functioneel alternatief voor grote parasols. Als je in de zomer ook lekker in de tuin zit, wil je ook wel eens ontsnappen aan de zon. Je kunt dit doen met een parasol, echter moet je deze inklappen als het weer minder wordt. Een parasol is ook een enorme sta-in-de-weg. Harmonica doeken werken net zo zonwerend en zijn een stuk makkelijker in gebruik!

Snel wisselen tussen zon of schaduw

Als je vaak wilt wisselen tussen zon of schaduw, zijn harmonica doeken zeer geschikt. Wil je bijv. ‘sochtends lekker in de zon zitten, maar ‘smiddags als het wat warmer is niet, dan schuif je de doeken snel open of dicht. De doeken zijn bestendig tegen hevige weer- en windomstandigheden en ze zijn tevens zeer vriendelijk geprijsd.

Inclusief alle bevestigingsmaterialen

De harmonica doeken worden geleverd inclusief alle bijbehorende bevestigingsmaterialen, zoals rvs staaldraden, kabelspanners, katrollen, koord en kikker. Met de duidelijke montage-instructie hang je het doek aan de staaldraden, welke je aan de houten balken van een pergola of muren bevestigd. In onze showroom hebben we een voorbeeld opgesteld.

Contact

De mooiste harmonica doeken koop je bij Zonz. Je kunt deze doeken simpelweg bestellen in onze webshop. Neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken door te bellen met 030-7850458 of door het contactformulier in te sturen. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@zonz.nl.