Harmonica schaduwdoek

Harmonica schaduwdoek kopen? Bestel voordelig bij Zonz!

Het is fijn om tijdens een zomerse dag in de tuin, ook even aan de zon te kunnen ontsnappen. Je kunt dit doen onder een parasol. Als het zonnetje echter weg is, vormt deze parasol vaak een enorme sta-in-de-weg. Daarom biedt Zonz een prachtig alternatief in de vorm van een harmonica schaduwdoek. Deze eenvoudig op te hangen doeken, bieden uitstekende schaduw en vormen een flexibele en beschermende oplossing tegen de zon.

harmonica schaduwdoek zonz

Het voordeel van snel schakelen tussen zon of schaduw

Het is gemakkelijk om met een harmonica schaduwdoek te wisselen tussen zon of schaduw. Het doek schuift over staaldraden die aan de balken van een pergola of aan twee muren bevestigd zijn. Eenmaal bevestigen en je hebt er geen omkijken meer naar. Heb je even geen zin in de zon? Dan schuif je het doek eenvoudig dicht. Het harmonica schaduwdoek is weer- en windbestendig en kan dus het hele zomerseizoen buiten hangen.

Contact

Met een harmonica schaduwdoek creëer je eenvoudig extra schaduw in uw tuin. Bekijk onze producten nu op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken door te bellen met 030-7850458. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zonz.nl of het contactformulier insturen.