Harmonica schaduwdoeken

Harmonica schaduwdoeken geven veel schaduw

Harmonica schaduwdoeken geven een groot schaduwoppervlak en kunnen het hele zomerseizoen buiten hangen. Ze hebben hetzelfde doek als onze schaduwdoeken en zijn dus wind- en weerbestendig. Een waterdoorlatend doek is het meest praktisch; je kunt deze aan horizontale staaldraden in een pergola hangen. Een waterdicht doek is ook mogelijk, maar deze dient dan wel in de breedte min. 10% op afschot te hangen voor afvoer van het regenwater.


Bekijk alle harmonica schaduwdoeken en maatwerk harmonica schaduwdoeken van ZONZ sunsails.

Harmonica schaduwdoeken zijn een flexibele vorm van zonwering

In tegenstelling tot onze ‘vaste’ schaduwdoeken, zijn harmonica schaduwdoeken flexibel en kun je snel wisselen tussen zon en schaduw. Je schuift het doek, dat bevestigd is aan staaldraden, met een koord handmatig open en dicht. Wil je schaduw, dan schuif je het dicht. Wil je zon, dan schuif je deze weer open.

Harmonicadoek Schaduwdoeken

Harmonica schaduwdoeken maken wij ook op maat

Stel, je hebt reeds een pergola en zoekt daar een mooie en praktische, maar vooral flexibele oplossing voor schaduw voor. Je bent dan bij Zonz aan het juiste adres. Je kunt bij ons direct eenvoudig en snel de prijs van je eigen maatwerk doek berekenen. In 3 verschillende doeksoorten maken wij het doek met lamellen op maat voor je, zodat deze perfect in jouw pergola past! Een complete set rvs bevestigingsmateriaal met staaldraden, spanners, katrollen, koord en kikkers maakt het helemaal af. Uiteraard zijn deze bevestigiginsmaterialen direct te bestellen bij het plaatsen van jouw bestelling voor een maatwerk doek.

Je koopt mooie maatwerk harmonica schaduwdoeken bij Zonz. Het assortiment op onze website bevat daarnaast ook standaard harmonicadoeken. Kijk naar ons assortiment op de website. Je kunt uiteraard contact met ons opnemen voor specifieke informatie. Stuur een e-mail naar info@zonz.nl of maak gebruik van het contactformulier. Natuurlijk kan je ook bellen naar 030-7850458 voor telefonisch advies.