Harmonica schaduwdoeken

Harmonica schaduwdoeken geven een groot schaduwoppervlak en kunnen het hele zomerseizoen buiten hangen. Ze hebben hetzelfde doek als onze schaduwdoeken en zijn dus wind- en weerbestendig. Een waterdoorlatend doek is het meest praktisch; je kunt deze aan horizontale staaldraden in een pergola hangen. Een waterdicht doek is ook mogelijk, maar deze dient dan wel in de breedte min. 10% op afschot te hangen voor afvoer van het regenwater.

harmonicadoek waterdoorlatend grijs_web

Flexibele vorm van zonwering met harmonica schaduwdoeken

In tegenstelling tot onze ‘vaste’ schaduwdoeken, zijn harmonica schaduwdoeken flexibel en kun je snel wisselen tussen zon en schaduw. Je schuift het doek -dat bevestigd is aan staaldraden- met een koord handmatig open en dicht. Wil je schaduw, dan schuif je het dicht. Wil je zon, dan schuif je deze weer open.

Wij kunnen ook harmonica schaduwdoeken op maat maken

Stel, je hebt reeds en pergola en zoekt daar een mooie en praktische, maar vooral flexibele oplossing voor schaduw voor. Je bent dan bij Zonz aan het juiste adres. Je kunt bij ons direct eenvoudig en snel de prijs van je eigen maatwerk doek berekenen. In 3 verschillende doeksoorten maken wij het doek met lamellen op maat voor je, zodat deze perfect in jouw pergola past! Een complete set rvs bevestigingsmateriaal met staaldraden, spanners, katrollen, koord en kikkers maakt het helemaal af.

Je koopt mooie harmonica schaduwdoeken bij Zonz. Kijk naar ons assortiment op de website. Je kunt contact met ons opnemen voor specifieke informatie. Stuur een e-mail naar info@zonz.nl of maak gebruik van contact contactformulier. Natuurlijk kan je ook bellen naar 030-7850458.