Harmonicadoeken

Met harmonicadoeken kan je op een effectieve en gemakkelijke wijze extra schaduw in de tuin creëren. Iedereen vindt het fijn om lekker in de tuin te zitten op een zomerse dag, maar om continu blootgesteld te worden aan de zon is niet fijn, dit kan immers schadelijk zijn. Met harmonicadoeken kan je op eenvoudige wijze de schaduw maken wanneer je wenst.

Je bent erg flexibel met harmonicadoeken

Wil je snel kunnen wisselen tussen in de zon zitten en in de schaduw? Dat kan met harmonicadoeken; je bedient het doek gemakkelijk handmatig met een koord, waarmee je het over de staaldraden open en dicht schuift. Het doek zelf hangt aan staaldraden, welke aan balken van een pergola of muren bevestigd zijn. Vaak hangen harmonicadoeken horizontaal in een pergola; een waterdoorlatend doek is dan geschikt. Een alternatief is waterdicht doek, maar dat dient min. 10% op afschot in de breedte te hangen i.v.m. afloop van regenwater.

harmonicadoeken

De eigenschappen van harmonicadoeken

Harmonicadoeken kennen veel voordelen tegenover bijvoorbeeld een parasol. Zo heb je bij een parasol veel opbergruimte nodig om deze weg te zetten wanneer het weer minder wordt. Harmonicadoeken kan je de hele zomer buiten laten hangen. Ze zijn namelijk geheel wind- en weerbestendig.

Contact

Bij Zonz kan je de beste kwaliteit harmonicadoeken kopen. Je kunt voor meer informatie contact met ons opnemen of verder kijken op onze website. Hier vind je tevens het contactformulier terug. Wij zijn bereikbaar op 030-7850458 of per e-mail info@zonz.nl.