Ik wil graag 10% korting ontvangen!

Na het invullen van dit formulier sturen wij je de kortingscode voor 10% korting in de webshop direct toe per e-mail. Dus hou je inbox in de gaten. ZONZ sunsails houdt je graag op de hoogte van acties, aanbiedingen en de laatste trends op het gebied van schaduw. We sturen je niet vaker dan eens per maand een informatieve mailing toe.

Dé expert in (maatwerk) schaduwdoeken

ZONZ sunsails is dé expert in (maatwerk) schaduwdoeken en inspireert haar klanten graag. Meer weten over schaduwdoeken? Lees ons uitgebreide artikel over dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een schaduwdoek. We helpen je ook graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw ideale schaduwdoek. Door een aantal stappen te doorlopen helpen we je bij het samenstellen van jouw schaduwdoek in de keuzehulp van ZONZ.

Doordat we al meer dan 12 jaar gespecialiseerd zijn in schaduwdoeken, kun je bij (Z)ons zeker zijn van de beste kwaliteit.

Gratis doeksamples

Ben je er nog niet over uit welke kleur en stof jouw ideale schaduwdoek voor in je tuin of op je (dak)terras moet krijgen? Bestel dan de gratis doeksamples op de website. Onze standaard en maatwerk schaduwdoeken van het merk Sunfighters zijn te bestellen in 2 doeksoorten: waterdoorlatend en waterdicht. Alle doeken zijn van Europees A-merk kwaliteitsmateriaal en hebben uitstekende outdooreigenschappen. Heb je hulp nodig bij het opmeten van jouw schaduwdoek? Ook dan helpt ZONZ jouw graag.

Montage-instructies en bevestigingsmaterialen

Als je de schaduwdoek hebt aangeschaft is het handig om te weten hoe je deze gemakkelijk zelf kunt monteren. Het zelf monteren van een schaduwdoek is eenvoudig met de montage-instructies van ZONZ. Daarnaast bieden wij verschillende bevestigingsmaterialen aan voor het ophangen van je schaduwdoek.