Ja, ik wil de ZONZ sunsails brochure voor hoveniers en tuinarchitecten ontvangen.

Na het invullen van dit formulier sturen wij je de brochure direct toe per e-mail. ZONZ sunsails houdt je graag op de hoogte van acties, aanbiedingen en de laatste trends op het gebied van schaduw. We sturen je niet vaker dan eens per maand een informatieve mailing toe.

 

ZONZ is dé partner voor jouw tuinprojecten. Wij helpen je bij het creëren van de mooiste schaduw bij jouw klant.

 

 

ZONZ ontzorgt jou als hovenier met schaduwdoeken voor jouw klant

Als hovenier wil je het beste voor je klant. Hoe fraai is het om de door jouw gecreëerde tuin af te maken met een mooi schaduwproduct? Een schaduwdoek, harmonicadoek of (oprolbaar) windscherm op terras of in een pergola, geeft de tuin van jouw klant net dat extra! Wij helpen je bij het creëren van de mooiste schaduw bij jouw klant.

Doordat we al meer dan 12 jaar gespecialiseerd zijn in schaduwdoeken, kun je bij (Z)ons zeker zijn van de beste kwaliteit.

 

 

De vele ZONZ schaduwproducten zijn geschikt voor jouw klanten

Wist je dat wij naast schaduwdoeken voor hoveniers ook harmonicadoeken, (oprolbare) wind-, privacyschermen en bevestigingsmateriaal waaronder aluminium palen verkopen? En mocht je als hovenier met de standaard maten niet uitkomen, dan zijn we ook nog eens dé specialist in maatwerk producten. In vele doeksoorten en kleuren maken wij alles passend voor jouw schaduw-project.

 

ZONZ helpt jou als hovenier bij het kiezen van het beste product voor jou klant

Vraag jij je af welk product je het beste kunt kiezen? Op onze website vind je veel verschillende producten waaruit je kunt kiezen. Om het maken van een keuze te vereenvoudigen, kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Zo kun je eenvoudig bepalen welke optie het meest geschikt is, aan de hand van de wensen van je klant.

 

De voordelen van een B2B hoveniers en tuinarchitecten-account bij ZONZ

We willen jou als hovenier ontzorgen, zodat jij je op jouw tuin-project kunt focussen. Met het grootste assortiment, onze keuzehulp en montage-video’s helpen wij je om een schitterend resultaat bij jouw klant te realiseren. Registreer je eenmalig als wederverkoper van onze producten en je krijgt bij elke bestelling standaard korting. Tevens mag je na de eerste order achteraf betalen. En nog iets… je hoeft bij volgende bestellingen niet nogmaals al je gegevens in te vullen. Makkelijk toch?