Nesling Schaduwdoek

Een Nesling Schaduwdoek kopen? ZONZ biedt een groot assortiment schaduwdoeken van Nesling

Een Nesling schaduwdoek kent veel voordelen ten opzichte van de ouderwetse parasol. Een schaduwdoek biedt verkoeling op warme zomerdagen en zorgt ervoor dat je altijd schaduw in de buurt hebt. Een schaduwdoek van Nesling zorgt voor een schaduwplek in de tuin, zonder dat er een onhandige parasolvoet in de weg staat. De schaduwdoeken worden geleverd in verschillende kleuren en afmetingen. Zo creëer je schaduw naar eigen smaak en geschikt voor iedere situatie.

Bekijk Alle Nesling Schaduwdoeken


Bekijk nu alle Nesling schaduwdoeken van ZONZ sunsails.

Zonwering in elke situatie

Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken voor schaduwdoeken en zonneschermen. Schaduwdoeken zijn er in verschillende soorten. ZONZ levert het Nesling Schaduwdoek in diverse kleuren en formaten, zodat er altijd een schaduwdoek is dat past bij jouw situatie. Zonnedoeken, wavesails en harmonicadoeken zijn diverse benamingen voor schaduwdoeken. Deze doeken zijn uitermate geschikt om schaduw te creëren naar eigen wens. Afhankelijk van jouw keuze beschermen de schaduwdoeken tot wel 95% tegen UV-straling. Het verkoelende schaduwdoek Coolfit van Nesling beschermt tegen UV-straling en zorgt voor een gezellige en beschutte plek op het terras of in de tuin. Het Nesling schaduwdoek ‘Coolfit’ is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en twee verschillende formaten.

Tevens biedt ZONZ het harmonica schaduwdoek van Nesling Coolfit aan. Het Nesling Harmonica Schaduwdoek is uitschuifbaar. Je bepaalt zelf of je in de schaduw of in de zon zit. Het doek schuift over staaldraden die tussen balken of muren worden gespannen. Het harmonicadoek is eenvoudig handmatig te bedienen met het koordsysteem en het doek is daarmee geschikt voor in een pergola, tussen twee muren of onder de terrasoverkapping of serre. Het Nesling schaduwdoek is ook verkrijgbaar als rolgordijn. Dit doek is verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes en kleuren.

De voordelen van een Nesling Schaduwdoek

Een Nesling schaduwdoek is zeer praktisch, duurzaam, makkelijk in gebruik en betaalbaar. De doeken beschermen tegen UV-straling en bieden schaduw. Bij ZONZ zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je een schaduwdoek kunt samenstellen naar eigen wens. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat je met een Nesling schaduwdoek je tuin verrijkt met een kwalitatief hoogwaardig product.

Contact

De Nesling schaduwdoeken van ZONZ Sunsails vormen een perfect alternatief voor de traditionele parasol en ander type zonwering. Op onze website kun je terecht voor meer informatie over de producten van Nesling. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor vragen. Maak gebruik van het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]zonz.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 055-2021972.

Bekijk Alle Nesling Schaduwdoeken