Overkapping met doek

ZONZ maakt overkapping met doek voor je op maat!

Het is natuurlijk ontzettend fijn om je terras te kunnen gebruiken bij mooi weer. Naast de mensen die genieten van de zon, zijn er ook altijd mensen die liever naar verkoeling zoeken in de schaduw. Je kunt heerlijk in de schaduw zitten tijdens het eten met een overkapping met doek van Zonz sunsails! Een terrasoverkapping kent vele voordelen, waaronder dat het erg makkelijk in gebruik is. Nadat het doek over het terras is gespannen, is er geen omkijken meer naar. In tegenstelling tot de traditionele parasol met zware voet, is dit natuurlijk een stuk gemakkelijker. Na de zonnige periode is de overkapping met doek ook weer gemakkelijk op te bergen. Je ruimt het doek op zonder dat het te veel ruimte inneemt. Zonz biedt de mogelijkheid om een overkapping op maat te laten maken, waardoor deze perfect geschikt is voor je terras.

  • € 98,95€ 219,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 133,95€ 155,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 115,00€ 155,00 inclusief BTW
    Opties selecteren

Bekijk ook de andere formaten overkapping met doek en maatwerk overkappingen.

Overkapping met doek voor iedere situatie

Naast het creëren van schaduw voor je terras hebben de overkappingen van Zonz ook andere functionaliteiten. De doeken beschermen je tegen UV-straling van de zon, maar ook weren de doeken regen. De overkappingen met doek worden geleverd in verschillende materialen, waaronder geheel waterdichte doeken. Zo kan je tijdens een flinke regenbui gewoon ongestoord in de tuin of op het terras blijven zitten. Onze doeken zijn een duurzaam en betaalbaar alternatief voor de onhandige parasols, die met hun voet veel ruimte innemen.

Overkapping Met Doek

Keuzehulp

Wanneer je hebt besloten om een overkapping met doek aan te schaffen, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt, wanneer je overgaat tot aankoop. Hierbij kan de keuzehulp van ZONZ jou helpen. Je zoomt stap voor stap in op alle wensen die je hebt. Wil je een waterdicht of waterdoorlatend doek? Komt het doek in een pergola of hangt deze los? Wanneer je al deze vragen hebt beantwoord, komt jouw ideale overkapping met doek naar voren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wil je ook een overkapping met doek van Zonz?

Als je een overkapping met doek van Zonz bestelt of een exemplaar speciaal op maat laten maken, dan krijg je de volledige service van Zonz. Deze service biedt je minimaal twee jaar garantie op UV-degradatie en ruilen is, binnen 14 dagen na aankoop, natuurlijk ook geen probleem. Als de overkapping niet bevalt, zorgen wij voor een geschikte oplossing. Zonz biedt je graag volledige ondersteuning bij het kiezen van het juiste exemplaar zonnedoek. Neem contact op met onze klantenservice als er vragen of problemen zijn, je kunt ons ook bellen op 055 – 202 1972 of bereiken per email [email protected], zodat wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bekijk ook meer informatie over onze standaard terrasoverkapping.

Bekijk hoe je zelf eenvoudig een Hypar Schaduwdoek monteert in jouw eigen tuin