Schaduw Doeken

Schaduw doeken? Trendy betaalbare zonwering

Schaduw doeken zijn er in vele vormen en doeksoorten

Je ziet ze steeds vaker… speels wuivende driehoeken zwevend in de blauwe lucht. Deze trendy schaduw doeken vormen een mooie en betaalbare oplossing voor veel schaduw op je terras. Je hebt geen last van een sta-in-de-weg parasolvoet en je kunt de doeken de hele zomer laten hangen. Ze geven veel m2 schaduw en beschermen tot 95% tegen gevaarlijke UV-straling.

De voordelen van schaduw doeken

Deze doeken zijn erg populair omdat ze praktisch in gebruik zijn, zeer duurzaam en goed te betalen zijn. Tevens zijn ze gebruiksvriendelijk; je hangt ze in het voorjaar eenmaal op en hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar. Ze zijn zeer weerbestendig en ‘swinters berg je ze snel en gemakkelijk weer op. Je kunt veel langer onbeschermd buiten zitten als je je onder een schaduw doek bevindt. De schaduw doeken beschermen namelijk tot 95% tegen gevaarlijke UV-straling.

schaduw doeken als moderne zonwering

Zoveel mogelijkheden met een schaduw doek

Omdat er zoveel toepassingsmogelijkheden zijn, moet je goed bedenken waarvoor je schaduw doeken gaat gebruiken. Voor zonwering, voor privacy of tegen de wind? Wil je flexibel zijn en snel kunnen wisselen tussen zon en schaduw? Of wil je er ook droog onder zitten? Een doek lijkt een doek, maar niets is minder waar! Met onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgedaan van deze specifieke producten. Wil je alles weten waaraan je moet denken bij de aanschaf van een kwalitatief goed schaduw doek, bekijk dan onze tips en adviezen voor de juiste productkeuze.

Contact

Bij Zonz ben je aan het juiste adres voor een compleet assortiment aan schaduw doeken. Wij hebben een groot assortiment producten van top kwaliteit. Wil je hier meer over weten? Kijk dan verder op onze site of neem contact met ons op. Je kan ons bereiken door te bellen met 030-7850458 of een e-mail sturen naar info@zonz.nl. Ook kan je ons contactformulier invullen.