Schaduwdoek bij Kinderdagverblijf

Schaduwdoek bij kinderdagverblijven

De schaduwdoeken van ZONZ bieden verkoeling in de schaduw en bescherming tegen de zon. De ideale oplossing om kinderen veilig buiten in de schaduw te laten spelen.

Schaduwdoeken boven de zandbak

Met een schaduwdoek creëer je veel m2 aan schaduw boven de zandbak of speelplaats van een kinderdagverblijf. De temperatuur onder het doek is koeler, door de gaatjes in het doek. Tip: bestel een schaduwdoek groter dan de zandbak zelf, omdat de zon op het Zuiden er nog minimaal 1m onderdoor schijnt!

Kinderen spelen veilig in de zon onder een schaduwdoek

De huid van jonge kinderen heeft meer bescherming nodig dan die van een volwassene. Kinderen dienen dus goed beschermd buiten te spelen. Onze schaduwdoeken beschermen tot wel 95% tegen de gevaarlijke UV-straling. Je hoeft de kinderen veel minder vaak in te smeren op het kinderdagverblijf.

Gemak met kindvriendelijke schaduwdoeken

Geen gesjouw meer met hinderlijke, zware parasols die omwaaien en niet te tillen zijn. Geen gedoe meer met partytenten die de lucht in vliegen! Onze schaduwdoeken kunnen het hele seizoen blijven hangen. En met onze gemakkelijke katrolset haal je ze –indien nodig- er snel én zonder trap binnen 2 min. af! We willen het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maken.

Mooi om ze te bevestigen aan robuuste, geschuurde Robinia palen, welke een natuurlijke uitstraling hebben en géén splinters geven. Je hebt al een compleet geïnstalleerd schaduwdoek aan 4 palen voor een kinderdagverblijf vanaf € 995. Heb jij ook behoefte aan een schaduwdoek op de speelplaats of boven de zandbak op het kinderdagverblijf? Bestel snel in onze webshop of neem contact op voor een installatie-aanvraag.

–> Ja, ik wil een offerte aanvragen voor installatie van een schaduwdoek

ZONZ werkt landelijk samen met clusters van grote kinderdagverblijven, hoveniers en speeltoestellenleveranciers. Wij werken oa. voor Partou, Smallsteps, SKDD, Kinderij, Kindergarden en SKA.

“En naast het feit dat schaduwdoeken uitstekend tegen de zon beschermen, geven ze ook een leuke uitstraling aan ons speelplein!”