Schaduwdoek Harmonica

Schaduwdoek harmonica kopen? 5 jaar garantie bij Zonz

Eén van de typen schaduwdoek is het harmonica doek

Met een harmonica schaduwdoek kunt u een heerlijk schaduwrijk plekje in uw tuin creëren. Wat is er nu lekkerder dan een lekkere zomerse dag doorbrengen in uw eigen tuin. Het is dan wel belangrijk om u goed tegen de zon te kunnen beschermen. Daarvoor kunt u een harmonicadoek ophangen. Het is een zeer functioneel en betaalbaar alternatief voor de parasol.

Snel wisselen tussen zon of schaduw

Wat zo aantrekkelijk aan een schaduwdoek is, is het feit dat het doek schuift als een harmonica en daardoor erg gebruiksvriendelijk en flexibel is. Dit schaduwdoek schuift over staaldraden open en dicht. Je bedient het doek handmatig met een koord dat over katrollen loopt. Het enige dat u nodig heeft zijn twee tegenover elkaar liggen balken van bijvoorbeeld een pergola. Of twee muren waaraan u de staaldraden kunt bevestigen. U kunt dit doek de hele zomer buiten laten hangen; de doeken zijn namelijk bestendig tegen weer en wind. Zonz heeft standaard afmetingen in vier kleuren welke compleet geleverd worden met roestvaststaal bevestigingsmateriaal. Komt u niet uit met deze standaard maten, dan maken wij deze geheel naar wens op maat!

schaduwdoek harmonica

Een schaduwdoek met lamellen noem je een harmonicadoek

Deze flexibele doeken worden ook wel wavesail of lammellendoek genoemd. Het is UV-bestendig, duurzaam doekmateriaal dat gemaakt wordt met lamellen die voorzien zijn van ogen, zodat het doek aan staaldraden gemonteerd kan worden. Het schaduwdoek schuift heen en weer als een harmonica. Vaak hangen deze doeken horizontaal, zodat het regenwater er doorheen gaat. Ze zijn er ook in waterdicht doek, maar dat dient dan min. 10% op afschot gehangen te worden voor afvoer van regenwater.

Contact

Wilt u een harmonica schaduwdoek kopen? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Zonz. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie over bepaalde producten. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@zonz.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458.