Schaduwdoeken voor hoveniers

Een trendy schaduwdoek maak jouw tuin-project af

Als hovenier wil je het beste voor je klant. Hoe fraai is het om de door jouw gecreëerde tuin af te maken met een mooi schaduwproduct? Een schaduwdoek, harmonica-lamellendoek of oprolbaar windscherm op terras of in een pergola, geeft de tuin van jouw klant net dat extra!

 

De vele ZONZ-toepassingen geschikt voor jouw klanten

Wist je dat wij naast schaduwdoeken voor hoveniers ook harmonica-lamellendoeken, oprolbare windschermen en bevestigingsmateriaal waaronder aluminium palen verkopen? En mocht je als hovenier met de standaard maten niet uitkomen, dan zijn we ook nog eens dé expert in maatwerk producten. In vele doeksoorten en kleuren maken wij alles passend voor jouw schaduw-project.

De voordelen van een B2B hoveniers-account bij ZONZ

We willen jou als hovenier ontzorgen, zodat jij je op jouw tuin-project kunt focussen. Met het grootste assortiment, onze keuzehulp en montage-video’s helpen wij je om een schitterend resultaat bij jouw klant te realiseren. Registreer je eenmalig als wederverkoper van onze producten en je krijgt bij elke bestelling standaard korting. Tevens mag je na de eerste order achteraf betalen. En nog iets… je hoeft bij volgende bestellingen niet nogmaals al je gegevens in te vullen. Makkelijk toch?

Meld je nu aan als wederverkoper en profiteer van de voordelen!

“Ook tijd én geld besparen? ZONZ maakt het jou wel heel gemakkelijk!”