Met een schaduwdoek van ZONZ ga je goed voorbereid de zomer in!

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Wij van ZONZ kunnen ook niet wachten!

Na de feestelijke decembermaand duurt de winter vaak langer dan je zou willen. Je hoort inmiddels steeds vaker om je heen dat men toe is aan de zon en het voorjaar. De tulpen en narcissen zijn alweer volop verkrijgbaar en de paaseitjes liggen in de supermarkt.

 

Voorbereiden op de zon

Veel mensen gaan zich nu dan ook al voorbereiden op de zomer. Want zeg nu zelf; wat is er fijner dan een heerlijk vooruitzicht, voorpret is het halve werk! De vakantie wordt alvast geboekt, de nieuwste zomermode wordt geshopt en de ideeën voor het aanpakken van de tuin worden gevormd. Maar heb je er ook al bij stilgestaan hoe jij deze zomer koel gaat blijven? En hoe je je kunt beschermen tegen de UV straling? Wij wel! Met een schaduwdoek krijgt jouw tuin of dakterras direct een nieuwe look, het biedt verkoeling en je bent ook nog eens goed beschermd.

Schaduwdoek op dakterras    Schaduwdoek tuin

 

Voordelen Schaduwdoek

De voordelen van een schaduwdoek;

  • Veel m2 schaduw
  • Gemakkelijk zelf te monteren
  • Geen parasolvoet die in de weg staat
  • Kan het hele zomerseizoen blijven hangen
  • Goede UV bescherming (95%)
  • Direct een nieuwe look voor jouw tuin of dakterras

 

Maatwerk schaduwdoek

Met  een maatwerk schaduwdoek heb je altijd een perfect passende schaduwoplossing voor jouw situatie. Houdt er bij maatwerk wel rekening mee dat hier een levertijd van ongeveer drie weken op zit. Daarom is het verstandig om jouw maatwerk schaduwdoek nu alvast de bestellen, dan zit jij met de eerste zonnestralen van deze lente gelijk goed!  Ga je alvast voorbereiden, laat je inspireren, en bestel jouw maatwerk schaduwdoek! Dan kun jij alvast genieten van de voorpret en straks natuurlijk van de ideale schaduw! Laat de zon maar komen!

Deel dit bericht