Schaduwdoek

Schaduwdoek in uw tuin? Bestel voordelig bij Zonz!

Schaduwdoek van Zonz sunsails biedt vele voordelen ten opzichte van de standaard parasol. De doeken zijn geproduceerd met het oog op betaalbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn de doeken ontzettend praktisch. Er staat niet langer een grote zware parasol in je tuin. Dit scheelt ruimte, waardoor de ruimte in je tuin nu echt volledig benut kan worden. Het doek kan de gehele zomer blijven hangen, omdat de doeken bestand zijn tegen weer en wind. Bij Zonz zijn veel verschillende doeken in diverse afmetingen verkrijgbaar, zoals standaard schaduwdoeken en maatwerk zonnedoeken.

Bekijk nu alle standaard formaten en maatwerk doeken van ZONZ sunsails.

Schaduwdoek is er voor iedere situatie

Schaduwdoeken zijn er in vele soorten en maten. Zonz levert in diverse kleuren en materialen, maar maakt ook graag een zonnedoek voor je op maat.

Schaduwzeil, harmonicadoek, zonnezeil en wavesails zijn net als schaduwdoek veelgebruikte benamingen als het gaat om zonwering. Al deze moderne toepassingen zijn zeer voordelig, duurzaam en bovendien praktisch. Er zijn diverse soorten doeken met specifieke voordelen. Zo is het schaduwdoek waterdoorlatend een doek dat tot 95% beschermt tegen UV-straling. Dit doek laat water door, zodat er geen plassen op het doek vormen. Doordat de wind voor een groot deel door het doek heen gaat, zit u niet in de hitte. Dit waterdoorlatend doek kan verticaal, horizontaal en schuin worden geplaatst. Het zonnezeil is een waterdicht doek dat volledig waterafstotend is, gemaakt van acryl of polyester zeil. Dit doek beschermt je op zomerse dagen tegen vervelende UV-straling, maar houdt de warmte lekker vast. Regenwater loopt van het doek af, omdat het doek op afschot gemonteerd dient te worden. Ook is er een flexibele oplossing waarmee snel tussen schaduw en de zon gewisseld kan worden. Dit doek is een harmonicadoek, ook wel wavesail genoemd.

Schaduwdoek Zonz

Een schaduwdoek kent vele voordelen

Naast het feit dat een schaduwdoek zeer gebruiksvriendelijk en praktisch is, is het ook nog eens een voordelige optie om UV-straling tegen te gaan. Er zijn veel verschillende dekmaterialen beschikbaar en wij stemmen het doek graag af op jouw wensen. Er zijn standaard doeken en maatwerk doeken beschikbaar in waterdichte en waterdoorlatende uitvoeringen. Er zijn genoeg keuzemogelijkheden om het perfecte schaduwdoek voor je samen te stellen.

 

Contact

Zonz sunsails heeft vele jaren ervaring en geeft je graag advies op maat. Zonz biedt met haar uitgebreide aanbod schaduwdoeken een uitermate geschikt alternatief voor de standaard parasol. Lees meer over zonnedoek en terrasoverkapping op onze site. Neem voor meer informatie of overige vragen contact op met Zonz Sunsails via het het contactformulier. Wij zij ook telefonisch bereikbaar op 055 202 1972 of per mail via info@zonz.nl.