Schaduwdoeken voor hoveniers

ZONZ ontzorgt jou als hovenier met schaduwdoeken voor jouw klant

Als hovenier wil je het beste voor je klant. Hoe fraai is het om de door jouw gecreëerde tuin af te maken met een mooi schaduwproduct? Een schaduwdoek, harmonicadoek of (oprolbaar) windscherm op terras of in een pergola, geeft de tuin van jouw klant net dat extra! Wij helpen je bij het creëren van de mooiste schaduw bij jouw klant.

Doordat we al meer dan 12 jaar gespecialiseerd zijn in schaduwdoeken, kun je bij (Z)ons zeker zijn van de beste kwaliteit.

Meld je nu aan als wederverkoper en profiteer van de voordelen!

 

De vele ZONZ schaduwproducten zijn geschikt voor jouw klanten

Wist je dat wij naast schaduwdoeken voor hoveniers ook harmonicadoeken, (oprolbare) wind-, privacyschermen en bevestigingsmateriaal waaronder aluminium palen verkopen? En mocht je als hovenier met de standaard maten niet uitkomen, dan zijn we ook nog eens dé specialist in maatwerk producten. In vele doeksoorten en kleuren maken wij alles passend voor jouw schaduw-project.

ZONZ helpt jou als hovenier bij het kiezen van het beste product voor jou klant

Vraag jij je af welk product je het beste kunt kiezen? Op onze website vind je veel verschillende producten waaruit je kunt kiezen. Om het maken van een keuze te vereenvoudigen, kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Zo kun je eenvoudig bepalen welke optie het meest geschikt is, aan de hand van de wensen van je klant.

Met ons handboek heb je naast onze prijslijst, montage-instructies én inspiratie ook de beschikking over alle doeksamples. Je kunt je dus volledig focussen op de montage bij jouw klant. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je advies nodig hebt of vragen over de producten hebt.

Schaduwdoek met windscherm voor hoveniers

De voordelen van een B2B hoveniers-account bij ZONZ

We willen jou als hovenier ontzorgen, zodat jij je op jouw tuin-project kunt focussen. Met het grootste assortiment, onze keuzehulp en montage-video’s helpen wij je om een schitterend resultaat bij jouw klant te realiseren. Registreer je eenmalig als wederverkoper van onze producten en je krijgt bij elke bestelling standaard korting. Tevens mag je na de eerste order achteraf betalen. En nog iets… je hoeft bij volgende bestellingen niet nogmaals al je gegevens in te vullen. Makkelijk toch?

Meld je nu aan als wederverkoper en profiteer van de voordelen!

“Ook tijd én geld besparen? ZONZ maakt het jou wel heel gemakkelijk!”