Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Sunfighter schaduwdoeken voor dé ideale schaduw

Het is heerlijk en gezond om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en heerlijk tot rust te komen. Teveel in de zon zitten is echter niet goed voor u, dus u moet ook regelmatig de schaduw opzoeken. U kunt hiervoor een parasol kopen, maar deze zijn vaak erg duur en onhandig. Bij Zonz kunt u een Sunfighter schaduwdoek kopen. Een handig schaduwdoek waarmee u een schaduwrijke zitplek kunt creëren.

Een Sunfighter schaduwdoek of zonnezeil

De doeken van het merk Sunfighter zijn er in waterdoorlatend of waterafstotende doeksoort. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui.

Een kwalitatief goed merk schaduwdoek

De Sunfighter voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of zonnezeil. Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke UV-straling. Ze zijn voorzien van een dubbele zoom voorzien van verstevigingsband en de ringen op de hoeken zijn van roestvaststaal. U kunt uw standaard Sunfighter in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. In tegenstelling tot een parasol hoeft u deze niet weg te halen bij slecht weer, ze zijn namelijk bestand tegen weer en wind. Daarnaast zijn ze ook erg voordelig, zeker wanneer u deze bij Zonz koopt!

Contact

Een Sunfighter doek vormt een goed alternatief voor een parasol. U kunt deze bij Zonz kopen; alle standaard maten hebben we op voorraad. Bekijk snel ons complete aanbod in onze webshop of neem bij vragen eerst nog contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of het contactformulier insturen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458.

 

webshop keurmerk