Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Sunfighter wavesail kopen? Bij Zonz het grootste assortiment!

Een Sunfighter wavesail beschermt uitstekend tegen UV-straling

Wil je in de zomer ook lekker in de schaduw kunnen zitten? Dan kan je meerdere dingen doen. Of je koopt een parasol, waarbij je veel geld uit geeft en moeite moet doen om deze steeds te moeten verzetten. Of... je koopt een sunfighter wavesail! Het Sunfighter wavesail is een uniek doek, waarmee je snel schakelt tussen zon of schaduw en je veel schaduwopppervlak hebt. Je zit lekker verkoeld buiten in de schaduw en bent uitstekend beschermd tegen de gevaarlijke UV-straling.

Wil je zon of toch liever schaduw?

Het Sunfighter wavesail is een betaalbare en zeer flexibele oplossing voor veel schaduw. U schuift het doek met katrolsysteem over drie staaldraden open en dicht. U kunt het de hele zomer buiten laten hangen. De Sunfighter is bestand tegen vele weer- en windomstandigheden, waardoor u dus geen opbergruimte ervoor nodig heeft.

Wavesail Sunfighter

Doek schuift in pergola of tussen muren

Je schuift het wavesail gemakkelijk met katrollen en koord open en dicht. Het doek wordt bevestigd aan staaldraden, welke aan balken van een pergola of aan twee muren gemonteerd worden. Het doek is verkrijgbaar in waterdicht of waterdoorlatend materiaal. Zonz verkoopt 4 standaard maten in 4 kleuren in een waterdoorlatende doeksoort; ivoor, grijs, zand en zwart. In waterdicht doek is het Sunfighter wavesail in 2 maten en 2 kleuren verkrijgbaar; ivoor en grijs.

Contact

Het sunfighter wavesail is als standaard voorraad artikel bij Zonz online te koop. Bekijk ons assortiment in de webshop! Wil je eerst nog meer informatie, dan kan je het contactformulier opsturen of ons bellen op 030-7850458. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

daarom Zonz

 

webshop keurmerk