Sunfighters wavesail

Sunfighters wavesail kopen? Bij Zonz het grootste assortiment!

Een Sunfighters wavesail beschermt uitstekend tegen UV-straling

Wil je in de zomer ook lekker in de schaduw kunnen zitten? Dan kan je meerdere dingen doen. Of je koopt een parasol, waarbij je veel geld uit geeft en moeite moet doen om deze steeds te moeten verzetten. Of… je koopt een sunfighters wavesail! Het Sunfighters wavesail is een uniek doek, waarmee je snel schakelt tussen zon of schaduw en je veel schaduwoppervlak hebt. Je zit lekker verkoeld buiten in de schaduw en bent uitstekend beschermd tegen de gevaarlijke UV-straling.

Wil je zon of toch liever schaduw?

Het Sunfighters wavesail is een betaalbare en zeer flexibele oplossing voor veel schaduw. U schuift het doek met katrolsysteem over drie staaldraden open en dicht. U kunt het de hele zomer buiten laten hangen. De Sunfighters is bestand tegen vele weer- en windomstandigheden, waardoor u dus geen opbergruimte nodig heeft.

wavesail zwart

Doek schuift in pergola of tussen muren

Je schuift het wavesail gemakkelijk met katrollen en koord open en dicht. Het doek wordt bevestigd aan staaldraden, welke aan balken van een pergola of aan twee muren gemonteerd worden. Het doek is verkrijgbaar in waterdicht of waterdoorlatend materiaal. ZONZ verkoopt 4 standaard maten in 4 kleuren in een waterdoorlatende doeksoort; ivoor, grijs, zand en zwart. In waterdicht doek is het Sunfighters wavesail in 2 maten en 2 kleuren verkrijgbaar; ivoor en grijs.

De Sunfighters wavesail is het huismerk van (Z)ons

Met onze 10 jaar ervaring hebben we veel getest en het merk Sunfighters uitgeroepen als beste getest. Wij kiezen daarom de Sunfighters als ons kwaliteits huismerk. Met de zware doekkwaliteit van 285gr/m2 en de verstevigde zoom voldoet het aan alle eisen die gesteld worden om langdurig opgespannen buiten, onder invloed van UV-straling te hangen.

Contact

Het sunfighters wavesail is als standaard voorraad artikel bij ZONZ online te koop. Bekijk ons assortiment in de webshop! Wil je eerst nog meer informatie, dan kan je het contactformulier opsturen of ons bellen op 055-2021972. Je kunt ook mailen naar [email protected].