Terrasoverkapping doek

Terrasoverkapping doek: ZONZ maakt het voor u op maat!

Als u een terras heeft is het logisch dat u hier met mooi weer graag gebruik van wilt maken. Het is heerlijk om in de zon te zitten maar de verkoeling van schaduw is op sommige momenten nog veel lekkerder. Wanneer u bijvoorbeeld gezellig buiten wilt eten is het fijn dat u in de schaduw kunt zitten. Hiervoor is een terrasoverkapping doek de perfecte oplossing. Het voordeel van een terrasoverkapping doek is dat deze erg gemakkelijk te gebruiken is. U hangt het doek over uw terras en u heeft hier, in tegenstelling tot een parasol, geen omkijken meer naar. Naast het eenvoudige ophangen van het doek is deze ook weer gemakkelijk op te ruimen zonder dat deze veel ruimte inneemt. U heeft de mogelijkheid om uw terrasoverkapping doek bij ons op maat te laten maken zodat deze perfect bij uw terras past.

Bekijk nu alle formaten maatwerk terrasoverkappingen en standaard terrasoverkappingen van ZONZ sunsails.

Waterdicht terrasoverkapping doek

Naast de schaduw die een maatwerk terrasoverkapping doek voor u creëert kan deze ook meerdere functies hebben. Deze doeken zijn niet alleen bruikbaar tegen de zon, u kunt ook een doek kopen dat bestand is tegen regen. Wij hebben terrasoverkapping doeken van verschillende soorten materialen; ook materialen die geheel waterdicht zijn. Op deze manier kunt u tijdens een kleine regenbui gewoon buiten blijven zitten. Dit maakt een doek als deze een goed betaalbaar en flexibel alternatief voor vaste constructies met dezelfde functie.

Terrasoverkapping Doek

ZONZ terrasoverkapping doek

Wanneer u een terrasoverkapping doek koopt bij ZONZ met een standaard afmeting of er één op maat laat maken, dan maakt u gebruik van de volledige service van ZONZ. Deze service houdt in dat u gebruikmaakt van de minimaal 2 jaar garantie op UV-degradatie die u geboden wordt. Daarnaast is het ruilen van een standaard doek geen probleem; is het terrasoverkapping doek niet goed dan krijgt u uw geld terug. Als maatwerkspecialist kunnen wij u volledig ondersteunen met het specifieke doek waar u naar op zoek bent. Voor meer informatie over ons standaard terrasoverkapping doek en andere producten kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Ook kunt u ons bellen op 030-7850458 of per email [email protected].