Terrasoverkapping met doek

Terrasoverkapping met doek: ZONZ biedt de oplossing!

Iedereen weet hoe fijn het is om in de zomer weer gebruik te maken van je heerlijke terras. De zon is natuurlijk erg lekker, maar het kan ook fijn zijn om even lekker de schaduw op te zoeken tijdens een lunch of diner. Terrasoverkapping met doek is dan dé perfecte oplossing! Terrasoverkapping met doek is erg makkelijk in gebruik en daarmee uitermate geschikt als alternatief voor de onhandige parasol. Ook het opruimen van de terrasoverkapping verloopt vlekkeloos, zonder dat de overkapping veel ruimte inneemt. Zons sunsails maakt graag een terrasoverkapping met doek voor je op maat, zodat deze goed passend is bij jouw situatie.

Bekijk nu alle soorten pergola schaduwdoek en standaard lamellen van ZONZ sunsails.

Waterdicht terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek kan dienen voor meerdere doeleinden. De schaduw- en zonnedoeken zijn te gebruiken als zonwering, maar er zijn ook waterdichte doeken tegen de regen verkrijgbaar bij Zonz sunsails. Daarnaast biedt Zonz doeken die volledig bestand zijn tegen water, waardoor je tijdens een regenbui gewoon kunt blijven genieten op het terras.

Terrasoverkapping met doek vind je bij Zonz!

Wanneer je bij Zonz een terrasoverkapping met doek koopt of een doek op maat laat maken, dan geniet je van de volledige service van Zonz. Zonz biedt je 2 jaar garantie op UV-degradatie, waardoor je nooit zonder goede terrasoverkapping komt te zitten. Ook kan je de terrasoverkapping met doek binnen 14 dagen na aankoop kosteloos omruilen als deze je niet bevalt. Wij helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Als maatwerkspecialist ondersteunen wij je bij de zoektocht naar het perfecte doek voor elke situatie. Bekijk voor meer informatie ook alle soorten pergola schaduwdoek en standaard lamellen. Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 030-7850458 of per email op info@zonz.nl.