Vacature handige montagehulp

Vacature

Het zonnigste bedrijf van Apeldoorn is op zoek naar jou! Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van onze trendy schaduwdoeken. ZONZ sunsails is al 12 jaar dé specialist en leverancier van schaduwdoeken bij kinderdagverblijven, scholen, horeca en zorgcentra. Particulieren bestellen via de webshop en monteren zelf.

Wie zoeken wij?

Ben jij die handige Bob de Bouwer (tja zo noemen de kids ons op een klus) die ervoor zorgt dat kinderen -veilig beschermd tegen de zon- buiten in de schaduw kunnen spelen? Heb jij gemiddeld 1x per week een dag over om voor ZONZ schaduwdoeken te plaatsen bij kinderdagverblijven en scholen. Werkgebied heel Nederland, met nadruk op regio Midden.

De werkzaamheden:

Wij monteren de schaduwdoeken aan duurzame Robinia palen en/of gevel. Met een handboor draaien we een gat in de grond waarin de paal geplaatst wordt. Met rvs bevestigingsmateriaal spannen we de schaduwdoeken op. De werkzaamheden zijn niet moeilijk, wel redelijk zwaar en heel precies. Ons motto “We gaan pas weg als de klant tevreden is!”

Heb jij:

– Rijbewijs B

– Eigen auto/ busje

– Enige vorm van spierballen

– Eén dag per week tijd van maart t/m oktober

En ben jij fysiek fit, communicatief vaardig en woonachtig in regio Apeldoorn?

Ervaring is niet vereist. Je mag zelf je werkdag bepalen. En houdt jij ook niet van files; mooi, want je mag na de files gaan rijden! Gereedschap kan je van ZONZ gebruiken. Je bent meestal zelfstandig aan het werk. Wij bieden een marktconforme beloning, km vergoeding en vakantiegeld.

Mail naar: info@zonz.nl, of app /bel (Z)ons op 06-24981497

Deel dit bericht