Zonnedoek vierkant

Op zoek naar zonnedoek vierkant?

Ben je op zoek naar een zonnedoek vierkant met de zomerse dagen in het vooruitzicht? Zonz sunsails verkoopt zonnedoek in vele soorten en maten, waaronder vierkant en driehoek. Dankzij het zonnedoek vierkant kan je lekker genieten van de zon, terwijl je toch goed beschermd bent tegen de UV-straling. Onder een zonnedoek zit je heerlijk in de schaduw, zonder dat er veel warmte verloren gaat. Het aanbod zonnedoeken is erg ruim, waardoor het verstandig is je goed te laten adviseren bij de aanschaf van een doek. Bekijk ook onze online keuzehulp bij de aanschaf van een zonnedoek. Voor een zonnedoek van Europese kwaliteit ben je bij Zonz aan het juiste adres. Bekijk ook onze maatwerk producten.

Zonnedoek vierkant vind je bij Zonz

Het vierkante zonnedoek is gemaakt van een waterdoorlatend doekmateriaal. Dit zonnedoek creëert niet alleen schaduw, maar beschermt je ook tegen UV-straling. De temperaturen onder het zonnedoek liggen wel 30% lager dan in de felle zon, vanwege de kleine gaatjes in het doek. Je kan dus lekker de hele dag onder het doek plaatsnemen!

Bekijk nu alle vierkante zonnedoeken of stel zelf je maatwerk zonnedoek samen.

Zonz biedt hoge kwaliteit en een goede prijs

Een zonnedoek vierkant is gemaakt van A-materiaal  doeken en hebben een dubbel gestikte verstevigde afwerkingsrand, waardoor het zonnedoek mooi op spanning is te brengen. Wij maken het doek graag voor je op maat tegen een aantrekkelijke prijs. Zo geniet je zo snel mogelijk al van je zonnedoek vierkant in de tuin. Zonz sunsails biedt altijd een 1-jarige garantie en 5 jaar garantie op UV-degradatie.

Zonnedoek Vierkant

Zonnedoek vierkant past ook bij jou!

Het zonnedoek is zeer gemakkelijk in gebruik. Een zonnedoek vierkant wordt geleverd met een handige tas en is gemakkelijk en snel te (de)monteren. Hierdoor kun je het schaduwdoek na de zomer weer gemakkelijk opbergen. Het zonnedoek is verkrijgbaar in vele maten en vormen. Zonz biedt het zonnedoek aan in drie maten en vele verschillende kleuren. Zit er niet bij wat je zoekt? Dan maken wij graag een doek voor je op maat!

Interesse in een vierkant zonnedoek van Zonz?

Interesse gekregen in een vierkant zonnedoek ? Zonz biedt altijd volledige service bij het standaard zonnedoek vierkant en de op maat gemaakte vierkante zonnedoeken. Je krijgt bij iedere bestelling 14 dagen omruilgarantie. Bekijk direct het volledige assortiment van Zons in de webshop. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op 030-7850458 of via info@zonz.nl.