Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Zonnedoeken kopen? Het grootste aanbod vind je bij Zonz!

Zonnedoeken als alternatief voor de parasol

 

Zonnedoeken vormen een eenvoudig en makkelijk alternatief voor de traditionele parasol. Het effect van zonnedoeken is echter hetzelfde; ze houden tot 97% van de UV-straling tegen en creëren een fijn verkoelend plekje uit de zon. Zonnedoeken zijn bestand tegen de meeste weersinvloeden waardoor je ze niet elke keer bij slecht weer naar binnen hoeft te halen zoals bij een parasol.

Zonz zonnedoeken

Zonnedoeken zijn ook sfeerbrengers. De doeken zijn praktisch in gebruik en verfraaiien de buitenomgeving van je woning. Zwevend in de lucht verzachten ze het felle zonlicht en verlagen de doeken de temperatuur tot een aangenaam niveau.

Wat verstaan we onder zonnedoeken?

De benaming zonnedoeken staat voor schaduwdoeken en zonnezeilen die aan gevel en/ of palen gemonteerd worden. Dat kunnen dus waterdoorlatende of waterafstotende, danwel waterdichte doeken zijn. Standaard hebben ze hol ingesneden zijden -ook wel gecurvde zijden genoemd- waardoor het doek goed opspant bij bevestiging enkel op de hoeken.

Contact

Zonz is dé winkel voor zonnedoeken. Je kunt ons gehele assortiment terugvinden op onze website. Wanneer je meer informatie over bepaalde producten wilt kan je contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel 030-7850458 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

webshop keurmerk