Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Zonnedoeken op maat - Zonz is dé specialist!

Zonnedoeken op maat

Wanneer je de zomerse dagen lekker in je eigen tuin wilt spenderen, wil je ook een passende zonwering hebben om af en toe aan de zon te ontsnappen. Je kunt hiervoor zonnedoeken gebruiken, welke Zonz sunsails speciaal voor jou op maat maakt. Ieder terras of tuin is anders, vandaar dat wij -naast standaard maten- maatwerk schaduwdoeken bieden.

Dé ideale schaduw met zonnedoeken op maat

Traditioneel gebruiken veel mensen een parasol als zonwering, echter is iedereen bekend met de irritaties die hierbij komen kijken. Kapotte onderdelen, de grote opbergruimte die je ervoor moet hebben en het continu opzetten en afbouwen ervan. Laat bij Zonz daarom zonnedoeken op maat maken die je gewoon kunt laten hangen het hele zomerseizoen.

Maatwerk zonnedoeken

In vele doeksoorten, kleuren en in alle vormen maken wij jouw zonnedoek op maat! Zoek je een ongelijkzijdige vierhoek of een driehoek met verschillende zijden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maatwerk is ongeveer 2,5 keer zo duur als onze standaard doeken. Voor verschillende methoden van bevestiging, kunnen we jouw doek maken met verschillende randafwerkingen. De levertijd van een zonnedoek op maat is 3-4 wkn.

Contact

Je kunt zonnedoeken op maat laten maken door een echte specialist als Zonz. Wil je meer weten over de producten die wij leveren? Kijk dan snel verder op de website of neem contact met ons op. Telefonisch kan je ons bereiken op 030-7850458. Ook kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of het contactformulier opsturen.

 

webshop keurmerk