Zonnedoeken

Zonnedoeken kopen? Het grootste aanbod vind je bij Zonz!

Zonnedoeken als alternatief voor de parasol

Zonnedoeken vormen een eenvoudig en makkelijk alternatief voor de traditionele parasol. Het effect van zonnedoeken is echter hetzelfde; ze houden tot 97% van de UV-straling tegen en creëren een fijn verkoelend plekje uit de zon. Zonnedoeken zijn bestand tegen de meeste weersinvloeden waardoor je ze niet elke keer bij slecht weer naar binnen hoeft te halen zoals bij een parasol.

Zonz zonnedoeken

Zonnedoeken zijn ook sfeerbrengers. De doeken zijn praktisch in gebruik en verfraaien de buitenomgeving van je woning. Zwevend in de lucht verzachten ze het felle zonlicht en verlagen de doeken de temperatuur tot een aangenaam niveau.

Wat verstaan we onder zonnedoeken?

De benaming zonnedoeken staat voor schaduwdoeken en zonnezeilen die aan gevel en/ of palen gemonteerd worden. Dat kunnen dus waterdoorlatende of waterafstotende, dan wel waterdichte doeken zijn. Standaard hebben ze hol ingesneden zijden -ook wel gecurvde zijden genoemd- waardoor het doek goed opspant bij bevestiging enkel op de hoeken.

Contact

Zonz is dé winkel voor zonnedoeken. Je kunt ons gehele assortiment terugvinden op onze website. Wanneer je meer informatie over bepaalde producten wilt kan je contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel 030-7850458 of stuur een e-mail naar info@zonz.nl.