Zonnedoeken

Zonnedoeken als alternatief voor de parasol

Zonnedoeken vormen een eenvoudig en makkelijk alternatief voor de traditionele parasol. Het effect van de doeken is echter hetzelfde; ze houden tot 97% van de UV-straling tegen en creëren een fijn verkoelend plekje uit de zon. De doeken zijn bestand tegen de meeste weersinvloeden waardoor je ze niet elke keer bij slecht weer naar binnen hoeft te halen zoals bij een parasol.


Bekijk alle standaard en maatwerk zonnedoeken van ZONZ sunsails.

Zonnedoeken van Zonz

De doeken zijn ook sfeerbrengers. De doeken zijn praktisch in gebruik en verfraaien de buitenomgeving van je woning. Zwevend in de lucht verzachten ze het felle zonlicht en verlagen de doeken de temperatuur tot een aangenaam niveau.

Zonnedoeken? Wat zijn dat precies?

De benaming zonnedoeken staat voor schaduwdoeken en zonnezeilen die aan jouw gevel en/of aan palen gemonteerd worden. Dat kunnen dus waterdoorlatende of waterafstotende, dan wel waterdichte doeken zijn. Standaard hebben ze hol ingesneden zijden, ook wel gecurvde zijden genoemd, waardoor het doek goed opspant bij bevestiging enkel op de hoeken.

Zonnedoeken ZONZ Sunsails Ibiza

Zonnedoeken in alle kleuren en maten

ZONZ sunsails biedt in haar webshop doeken in alle kleuren en maten aan. Naast standaard doeken die wij direct uit voorraad kunnen leveren stel je op onze website ook eenvoudig jouw maatwerk doek samen. Onze online productconfigurator begeleidt je op eenvoudige wijze bij het maken van de juiste keuzes. Je kunt zo direct online jouw zonnedoek samenstellen rekeninghoudend met jouw eigen voorkeuren. Wil je eerst onze doeksoorten met eigen ogen bekijken en in handen hebben? Bestel dan gratis doeksamples.

Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op

Zonz is dé webwinkel voor zonnedoeken. Je kunt ons gehele assortiment terugvinden op onze website. Wanneer je meer informatie over bepaalde producten wilt kan je contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel 030-7850458 of stuur een e-mail naar info@zonz.nl.