Zonnezeilen op maat

Zonnezeilen op maat? Zonz is dé maatwerkspecialist!

Zonnezeilen op maat

Zonnezeilen kunnen precies voor jou op maat gemaakt worden en als zonwering dienen in de tuin of als terrasoverkapping. Deze moderne zeilen zijn praktisch in gebruik en zeer duurzaam. Zonwering maakt een ontwikkeling door. Waar parasols traditioneel veel gebruikt werden, zie je tegenwoordig steeds vaker trendy zonnezeilen. Deze hoge kwaliteit zeilen geven veel m2 schaduw en beschermen uitstekend tegen gevaarlijke UV-straling.

Moderne schaduwproducten

Precies naar jouw wens maken wij zonnezeilen in vele doeksoorten en diverse kleuren op maat. Dit kan een eenvoudige rechthoek zijn, maar ook een vreemde vorm met meerdere bevestigingspunten. In 5 doeksoorten en vele kleuren maken wij in 3-4 wkn jouw ideale schaduwproduct op maat!

Maatwerk zonnezeilen als design

Een zonneil boven je terras geeft je buitenomgeving een mooi aanzicht en sfeer. Zwevend in de blauwe lucht verlagen zonnezeilen de temperatuur en verzachten ze het felle zonlicht. Zonnezeilen op maat zijn praktisch omdat je ze in het voorjaar eenmaal ophangt en in het najaar er pas weer afhaalt. Zonnezeilen beschermen tegen de zon en houden je tuinmeubelen droog bij een lichte regenbui. Je dient deze zeilen wel min. 30% op afschot te hangen voor afvoer van regenwater.

Contact

Wilt je zonnezeilen op maat laten maken voor boven het terras? Hiervoor kan je uitstekend terecht bij Zonz. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@zonz.nl of maak gebruik van het handige contactformulier op de website. Telefonisch zijn wij te bereiken op 030-7850458.