ZONZ fotowedstrijd

Zonz Fotowedstrijd

Wij  hebben je onlangs mogen voorzien van een mooi schaduwdoek of harmonicadoek. We hopen uiteraard dat je tevreden bent met het resultaat en dat je kunt genieten van  de verkoelende en beschermende schaduw. Nu zijn wij van ZONZ heel erg benieuwd naar hoe onze producten er bij jou thuis uitzien. Daarom lijkt het ons leuk om hier foto’s van te ontvangen. De inzender van de mooiste foto wint zijn of haar aankoopbedrag terug!

Foto’s insturen kan tot 1 oktober 2023. De winnaar wordt gekozen op maandag 2 oktober 2023 en wordt persoonlijk op de hoogte gesteld.

Dus heb jij een mooie foto waarop een ZONZ schaduwdoek of harmonicadoek goed zichtbaar is, stuur deze dan in! Dit kan via e-mail: info@zonz.nl, onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’.

 

 

Nog enkele tips:

  • Maak een foto als de zon schijnt 😉 en zorg dat de schaduw er goed op staat. Vaak krijg je het schaduwdoek of harmonicadoek goed op de foto door deze vanuit een lagere positie of juist hogere positie te nemen.
  • Heb je naast een foto ook een video met daarop jouw schaduwdoek, stuur deze dan zeker mee!

Veel succes!

Actievoorwaarden:

  • Insturen is mogelijk tot 1 oktober 2023.
  • Door jouw deelname geef je ons toestemming jouw foto te mogen gebruiken in verschillende reclame-uitingen; website, Facebook, Instagram, Google Ads. We vermelden jouw naam er natuurlijk niet bij.
  • Het maximaal uit te keren bedrag bedraagt € 500.