ZONZ winter inspiratie 2021/2022

ZONZ winter

Tijdens de wintermaanden is de tuin niet echt een plek om in te vertoeven, toch? Bij ZONZ denken wij daar anders over. Zoek de gezelligheid op in je tuin, maak het jezelf comfortabel met een vuurkorf, marshmallows en warme chocomelk. Zo komen wij de winter wel door hoor.

 

ZONZ Chillsail decoratienet

 

Niet iedere tuin is voorzien van een overkapping of een warme tuinkas. Hoe maak je nou je tuin gezellig in de winter of tijdens de feestdagen? We inspireren je graag met onze styled wintershoot die we onlangs maakte voor onze ZONZ volgers. Zeker in Coronatijd wil je toch wel heel graag met een grote groep een borrel buiten organiseren, een mooie uitkomst zo. Naast lekkere stoelen, fijne schapenvachtjes creëer je een fijne sfeer met het ZONZ decoratienet, het Chillsail. Door de open structuur is het Chillsail een mooie en unieke decoratie voor je buitenruimte. Het Chillsail verzacht het zonlicht in de zomer en geeft in de winter privacy en een fijne warme sfeer. Zo kun je zowel in de zomer als in de winter chillen en optimaal genieten van jouw buitenruimte. Het Chillsail is alleen niet geschikt voor sneeuw of windkracht 4+. En kan daarmee dus niet de hele winter buiten blijven hangen. Het Chillsail is beschikbaar in diverse standaardmaten.

 

ZONZ opmeet & montage tips

 

Hoe bepaal je nou de juiste afmeting?
We hebben voor de niet echte doe-het-zelvers het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Met de ZONZ opmeet tips bepaal jij gemakkelijk jouw doekmaat. Met de montage instructie video’s helpen we je fijn op weg en bevestig jij met gemak jouw doek. Laat die groep vrienden maar komen en nestel je fijn onder jouw Chillsail met een heerlijk glas wijn. Enjoy the good life!

 

 

Team ZONZ wenst jou alvast fijne en gezellige feestdagen en een mooi en sprankelend 2022!

Wil je nog meer ZONZ inspiratie? Volg ZONZ dan Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube of schrijf je in voor de ZONZ nieuwsbrief.

Deel dit bericht