Bedrukte schaduwdoeken

Hoe gaaf zou het zijn om je horecaterras of speelplaats te voorzien van bedrukte schaduwdoeken? De bedrukking is een ware blikvanger, omdat het nog onbekend is dat je schaduwdoeken kunt bedrukken. Geen hinderlijke en zware parasolvoet meer die in de weg staat, maar zwevende trendy schaduwdoeken met een opvallende print. Geschikt voor bars, restaurants, beachclubs of kinderdagverblijven.

 

Neem contact op

Een unieke beleving van sfeer

Uniek in Nederland! ZONZ heeft als eerste bedrijf het terras van de creatieve plek DOT Groningen voorzien van 9 bedrukte schaduwdoeken. Ze passen uitstekend bij de sfeer van het aangrenzende stadsstrand. In samenwerking met Brouwerij ’t IJ heeft ZONZ de beach-uitstraling benadrukt door het ophangen van deze trendy schaduwbrengers.

Trendy reclamedrager

Horecaparasols worden vaak gesponsord door de leverancier van bier en frisdrank. Laat je leverancier voortaan bedrukte schaduwdoeken sponsoren. Zo wordt er op een originele wijze reclame gemaakt voor het merk.

Een bedrukt schaduwdoek is altijd maatwerk. We kunnen enkel (full)color bedrukken op wit 200gr HDPE wind- en waterdoorlatend doekmateriaal. Voorzien van gecurvde zijden met verstevigingsband en rvs triangle ringen op de hoeken. Of voorzien van rechte zijden en ronde zeilogen in de zoom. Prijs is € 45 per m2 voor het doek incl. bedrukking. Levertijd 3-5 wkn.

Ook voor binnen bij events of beurzen zijn deze moderne reclamedragers een eyecatcher! Zowel horizontaal zwevend in de lucht of juist door hun speelse vorm verticaal opvallend. Ook hebben we de luxe sloepen van Qrafter voorzien van hun logo op ons schaduwdoek; lekker varen in de schaduw van ZONZ!

bedrukt schaduwdoek op boot

Bedrukte winddoeken

De bedrukte doeken kunnen ook als verticaal wind-, of privacydoek fungeren. Het doek heeft kleine gaatjes, maar geeft toch voldoende beschutting tegen wind en voorkomt ongewenste inkijk. Laat bijvoorbeeld het winddoek op de speelplaats van je kinderdagverblijf bedrukken met het bedrijfslogo of juist een speelse print.

De voordelen van bedrukte schaduwdoeken

  • Opvallende vorm van reclame-uiting.
  • Schaduwdoeken kunnen meer wind hebben dan parasols.
  • Geen zware en sta-in-de-weg parasolvoet op het terras.
  • De doeken zijn goedkoper dan menig parasol.
  • Je kunt veel m2 schaduw creëren met schaduwdoeken.
  • De zonnedoeken zijn licht in gewicht.
  • We bedrukken alleen waterdoorlatende doeken. Op waterdichte schaduwdoeken bedrukken we vooralsnog niet. Dat heeft te maken met de waterafstotende coating die erop zit.
  • Wil jij ook als één van de eerste bedrukte schaduwdoeken op jouw terras of speelplaats? Neem dan contact op met (Z)ons!

 

Neem contact op