Dakterras

Schaduwdoeken zijn zeer geschikt voor een dakterras.

Schaduwdoeken geven veel m2 schaduw en zijn beter windbestendig dan een sta-in-de-weg parasol, waardoor ze de ideale oplossing voor schaduw op een dakterras zijn. De waterdoorlatende schaduwdoeken laten deels wind door. Waterdichte zonnezeilen zijn minder geschikt, deze vangen namelijk erg veel wind. Bekijk ook onze handige Pergola schaduwdoeken in de shop!

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken


Bekijk alle waterdoorlatende schaduwdoeken en Pergola schaduwdoeken van ZONZ sunsails.

Bevesting van schaduwdoeken op een dakterras

Een schaduwdoek op een dakterras dient stevig bevestigd te worden aan gevel, hekwerk of palen. De palen dienen aan het hekwerk te worden bevestigd, waardoor het schaduwdoek op je dakterras goed opgespannen kan worden. Enkel een paal op een voetplaat bevestigen aan bijv. de vlonder of tegels op een dakterras geeft onvoldoende stevigheid. Bij storm dien je een schaduwdoek op hoogte altijd te verwijderen. Met gebruik van onze katrolset is dit gemakkelijk te doen!

Partner van ZONZ voor op het dakterras

Wij werken samen met De Dakdokters die je dakterras omtoveren tot een prachtig terras eventueel mét tuin! Zij integreren de palen voor het schaduwdoek op je dakterras in het hekwerk.
Wil je in contact komen met ze? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@zonz.nl.

 

Advies over de ideale schaduw op je dakterras

Wil je graag advies over de juiste keuze voor een schaduwdoek op jouw dakterras? Stuur een e-mail met je vraag naar info@zonz.nl of bel ons op 055-2021972.