3. Doeksoorten schaduwdoek

Het beste schaduwdoek met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Zie jij door de bomen het bos ook niet meer, door het grote aanbod in diverse soorten schaduwdoeken? Wij hebben met onze jarenlange kennis de keuze in prijs/ kwaliteit doeksoorten voor jou reeds gemaakt. Zoek niet langer verder!

Schaduwdoeken zijn er in verschillende doeksoorten. De dikte van het doekmateriaal (in gr/m2) en van de verstevigingsband bepaalt de stevigheid (= kwaliteit), het soort materiaal bepaalt of het doek waterdoorlatend HDPE (high density polyethyleen) of waterdicht (polyester of acryl ) is.

Van alle doeksoorten kan je bij (Z)ons gratis doeksamples bestellen!


Waterdoorlatende doeken in standaard schaduwdoeken:

De schaduwdoeken van Sunfighters behoren tot ons huismerk. In waterdoorlatend HDPE 285gr/m2 hebben zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De doeken zijn voorzien van verstevigingsband door de dubbelgestikte zoom.

[+video tonen detail doeksoorten, nog te maken]


Waterdoorlatende doeken in maatwerk producten:

In maatwerk gebruiken wij de kwaliteitsdoeken van het A-merk Sunnysail. Variërend van lichtgewicht HDPE 200gr/m2 tot dikker 230gr/m2; beide waterdoorlatend. De doeken worden ook voorzien van verstevigingsband door de dubbelgestikte zoom.

Anet-771Anet-932Anet-940
wit13 kleuren11 kleuren
Alle productenAlleen rechte zijdenAlle producten
Gecurvde of rechte zijdenGecurvde of rechte zijden
Meest verkocht!
Sunnysail Maatwerk Schaduwoplossingen

Waterdichte doeken in standaard schaduwdoeken:

Ook de waterdichte schaduwdoeken van Sunfighters behoren tot ons huismerk. Met gecoat doek van 200gr/m2 polyester en voorzien verstevigingsband door de dubbelgestikte zoom, hebben deze ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Waterdichte doeken in maatwerk producten:

In maatwerk waterdicht doek gebruiken wij ook de kwaliteitsdoeken van het A-merk Sunnysail. Van polyester 190gr/m2 of dikker acryl 420gr/m2. Deze schaduwdoeken worden ook voorzien van verstevigingsband door de dubbelgestikte zoom.

Atex-934 Atex-935
10 kleuren18 kleuren
SchaduwdoekSchaduwdoek
Zwaar doekKleurverschil onderzijde (=zichtzijde)

Let op: het polyester Atex-935 maatwerk doek is aan de onderzijde lichter van kleur. Dit komt door de enkelzijdige coating aan de bovenzijde. Omdat de onderzijde nou net de zichtzijde is waar jij tegenaan kijkt, is het wel van belang van jij je dit realiseert bij dit doek.

Kleurverschil donkere boven en lichtere onderzijde bij Atex-935

Bij twijfel kun je altijd gratis doeksamples bij (Z)ons bestellen.