Trendy gaasdoek van ZONZ

Gaasdoek van ZONZ

Een gaasdoek, ook wel winddoek genoemd, biedt perfecte bescherming tegen de wind. Bovendien geeft het doek ook extra privacy. Het weer is in Nederland niet altijd optimaal. De zon kan heerlijk schijnen, maar toch voelt het fris aan door een koude wind. ZONZ heeft hiervoor de oplossing; een maatwerk gaasdoek, ook wel privacydoek genoemd. Door de werking van het doek wordt de wind zo goed als volledig tegengehouden. Op deze manier kun je heerlijk beschut zitten en genieten van de zon. De (oprolbare) gaasdoeken zijn eenvoudig te bevestigen en makkelijk op te rollen als je er geen gebruik van maakt.

Bekijk Standaard Winddoeken Bekijk Maatwerk Winddoeken


Bekijk alle standaard winddoeken en maatwerk winddoeken van ZONZ sunsails.

Gaasdoek uit Ibiza

Wil je graag een beetje in de sferen van Ibiza komen tijdens de zomer? Dan is het Chillsail decoratienet de perfecte oplossing. Heerlijk chillen onder een trendy, cool én decoratief camouflagenet. Het doek geeft 50% schaduw. Dit is veel minder dan een schaduwdoek, waardoor je net iets meer van de zon kunt genieten.

De afwerking van het doek

Bij ZONZ vinden we het belangrijk dat jouw gaasdoek volledig naar wens is. Je hebt bij ZONZ Sunsails keuze uit verschillende materialen en kleuren voor het doek. Tevens kun je voor elke zijde van het doek zelf bepalen welke afwerking je wilt. Je kunt het maatwerk gaasdoek dus volledig naar eigen inzicht samenstellen. Uiteraard adviseren wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Hiervoor bieden wij op onze website onder andere de keuzehulp aan.

Een gaasdoek eenvoudig bevestigen

Gaasdoeken zijn uiteraard bedoeld om de wind tegen te houden en zo beschutting te creëren. Echter, het kan ook gebruikt worden als privacydoek, balkondoek of als doek in een pergolaconstructie om de laagstaande zon tegen te houden. Je kunt het ophangen waar je maar wilt en hiermee het gewenste effect creëren. Een gaasdoek kun je op verschillende manieren bevestigen. Je kunt het doek bevestigen met spanelastieken of rijgen met koord. Wanneer het doek als balkondoek wordt gebruikt, kan je het tegen het hekwerk spannen met tierips of rijgen door de spijlen. Ook alle bevestigingsmaterialen kun je direct bij ZONZ bestellen. Wanneer je hulp nodig hebt met het bevestigen van het gaasdoek, kijk dan op onze montagepagina met tips, adviezen en instructievideo’s.

Contact

Heb je interesse in een standaard of maatwerk gaasdoek van ZONZ, maar weet je nog niet precies hoe of wat? Neem snel contact op met (Z)ONZ en wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de mail op: info@zonz.nl en we zijn telefonisch bereikbaar op: 055-2021972.

Bekijk Standaard Winddoeken Bekijk Maatwerk Winddoeken