Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Harmonicadoek kopen?

Genieten van de zon is lekker maar soms wilt u ook wel eens in de schaduw zitten. Een parasol blijkt dan al snel een sta in de weg en is niet windbestendig. Een perfect alternatief voor een betaalbare prijs is een harmonicadoek, ook wel wavesail of lamellendoek genoemd. Met een harmonicadoek is schakelen tussen zon en schaduw zo geregeld. Met het katrolsysteem dat aan dit doek bevestigd is kan je het harmonicadoek snel en gemakkelijk open of dicht schuiven waardoor je snel wisselt tussen zon en schaduw.

Harmonicadoek ZONZ

Een flexibel harmonicadoek

Een harmonicadoek is gemakkelijk te plaatsen in een pergola of tussen twee muren. Het doek schuift open en dicht over staaldraden. De harmonicadoeken zijn weer- en wind bestendig dus je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je het harmonicadoek een keer vergeet in te halen. Harmonicadoeken houden 95% van de schadelijke Uv-straling tegen waardoor je onbezorgd kunt genieten in de tuin. Naast de standaard maten die wij kunnen leveren heb je ook de mogelijkheid om een harmonicadoek op maat te laten maken, zodat je het harmonicadoek bestelt dat perfect in jouw tuin past.

Zonz harmonicadoek

Wanneer je een harmonicadoek koopt bij Zonz met een standaard afmeting of een harmonicadoek op maat laat maken, dan maak je gebruik van de volledige service van Zonz. De service houdt in dat je gebruikmaakt van 2- 5 jaar garantie op UV-degradatie die je geboden wordt. Daarnaast is ruilen van een standaard harmonicadoek geen probleem; is het harmonicadoek niet goed dan ruil je hem om of krijg je je geld terug. Als maatwerkspecialist kunnen wij je volledig ondersteunen met het harmonicadoek waar je naar op zoek bent. Voor meer informatie over onze harmonicadoeken en andere producten kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We zijn te bereiken op 030-7850458 of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

daarom Zonz

 

webshop keurmerk