Harmonicadoek

Een harmonicadoek online kopen?

Genieten van de zon is lekker maar soms wilt u ook wel eens in de schaduw zitten. Een parasol blijkt dan al snel een sta in de weg en is niet windbestendig. Een perfect alternatief voor een betaalbare prijs is een harmonicadoek, ook wel wavesail of lamellendoek genoemd. Met maatwerk harmonicadoeken is schakelen tussen zon en schaduw zo geregeld. Met het katrolsysteem dat aan dit doek bevestigd is kan je het doek snel en gemakkelijk open of dicht schuiven waardoor je snel wisselt tussen zon en schaduw.


Bekijk alle lamellen harmonicadoeken van ZONS sunsails.

Een harmonicadoek is flexibel en gemakkelijk te plaatsen

Een harmonicadoek is gemakkelijk te plaatsen in een pergola of tussen twee muren. Het doek schuift open en dicht over staaldraden. De harmonicadoeken zijn weer- en wind bestendig dus je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je het doek een keer vergeet in te halen. Harmonicadoeken houden 95% van de schadelijke Uv-straling tegen waardoor je onbezorgd kunt genieten in de tuin. Naast de standaard maten die wij kunnen leveren heb je ook de mogelijkheid om een harmonicadoek op maat te laten maken, zodat je het doek bestelt dat perfect in jouw tuin past.

waterdoorlatend harmonicadoek

Snel wisselen tussen zon en schaduw met een harmonicadoek

Je kunt een harmonicadoek eenvoudig handmatig met een koord bedienen en zo open en dicht schuiven. Het doek schuift over staaldraden die tussen twee muren of balken van een pergola bevestigd zijn. Wil je zon? Dan schuif je het harmonicadoek snel en eenvoudig open. Liever schaduw? Dan schuif je deze net zo eenvoudig weer terug op zijn plaats.

ZONZ harmonicadoeken

Wanneer je een doek koopt bij Zonz met een standaard afmeting of een harmonicadoek op maat laat maken, dan maak je gebruik van de volledige service van Zonz. De service houdt in dat je gebruikmaakt van 2- 5 jaar garantie op UV-degradatie die je geboden wordt. Daarnaast is ruilen van een standaard harmonicadoek geen probleem; is het doek niet goed dan ruil je hem om of krijg je je geld terug. Als maatwerkspecialist kunnen wij je volledig ondersteunen met het harmonicadoek waar je naar op zoek bent. Voor meer informatie over onze harmonicadoeken en andere producten kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We zijn te bereiken op 030-7850458 of per email info@zonz.nl.