Over (Z)ons

ZONZ aan het werk collage

Wij zijn Zonz – Wij zorgen dagelijks voor de Sunny side of life.

ZONZ sunsails heeft zich al in 2008 laten inspireren door de zeilsport. ‘Peter, het creatieve brein achter Zonz’, zag deze trendy zeilen in Australië. Deze doeken waren toen nog niet in Nederland te verkrijgen en starte daarmee destijds de eerste webshop in Nederland. Wij zijn dan ook een echte trendsetter. We hebben de motivatie en doel om de beste te blijven en een prettige en toegangelijke service te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in schaduwdoeken/ zonnezeilen, harmonicadoeken en wind-, pricavydoeken. Als standaard product of in maatwerk.  Wij zien (Z)ons als de specialist in deze nichemarkt. Door continu te verbeteren en nieuwe toepassingen en producten te vinden, proberen we voorop te blijven lopen.    

No nonsens specialist

Wij luisteren graag naar onze klanten.. waar is men naar opzoek en sluit dit nog aan bij de huidige producten. Met de vraag: “Hoe makkelijk maken we het nou voor de klant?” blijven we steeds opzoek naar nieuwe oplossingen.

Ontmoet (Z)ons team

Peter Ogterop ZONZ sunsails

Dit is Peter: Het creatieve brein achter ZONZ.

Hij houdt zelf erg van de zon, terwijl hij toch schaduw verkoopt. ”Ach ja, de kapper is ook kaal toch?” Na diverse banen waarin hij een bepaald gevoel miste, wist hij het vanaf de eerste dag toen hij voor zichzelf was begonnen: yeah, dit is het! Het gevoel van vrijheid, overal kansen zien en resultaat van je eigen werk. Peter gaat graag het avontuur aan en op reis. Tijdens een van zijn avonturen zag hij in Australië de schaduwdoeken, die in 2008 nog niet te verkrijgen waren Nederland. Vanaf de welbekende zolderkamer is hij toen gestart met ZONZ als eerste webshop in schaduwdoeken. Een modern en zonnig buitenproduct, dat bij Peter past. Hij ziet (Z)ons als de specialist in deze nichemarkt. Door continu te verbeteren en nieuwe toepassingen en producten te vinden, proberen we voorop te blijven lopen. De komende jaren hoort een stuk duurzaamheid daar ook bij.

Sanne ZONZ sunsailsDit is Sanne: Alweer 5 jaar werkzaam bij dit zonnige bedrijf.

Ze doet van alles bij ZONZ: als officemanager, passend advies geven aan onze klanten, de verkoop en daarnaast (online) marketing. Door de afwisseling blijft ze plezier houden in haar werk. Het fijne aan ZONZ vind ze de flexibiliteit binnen het werken en het plezier dat we met elkaar hebben. Dan is hard werken volgens haar écht een stuk minder erg. Ze helpt klanten graag bij het vinden van de perfecte schaduwoplossing en krijgt er energie van wanneer ze enthousiaste reacties terug hoort.

Esther ZONZ sunsailsDit is Esther: de nieuwste aanwinst voor (Z)ons.

Begin dit jaar is Esther gestart als medewerker (online) marketing, klantenservice en verkoop. Een leuke commerciële & creatieve functie. Het leuke aan ZONZ vind ze de open cultuur, humor en gezelligheid onderling en het informele karakter met onze klanten. ZONZ heeft gewoonweg mooie eigentijdse producten en om dit verder op de kaart te gaan zetten, werkt ze heel graag aan mee. Ze kijkt uit naar de komende tijd waarin we onze klanten weer gaan adviseren en inspireren.

Maatwerk daar maken wij bij ZONZ werk van

Maatwerk? Daar maken we graag werk van..

We zijn dé maatwerkspecialist. In vele doeksoorten kunnen we het door jouw gewenste schaduwdoek op maat maken. In meer dan 9 kleuren in alle vormen. Je kunt snel zelf online de prijs voor jouw maatwerk berekenen met onze handige calculatie-tool en direct bestellen.

Keuzehulp ZONZ

Kwaliteit, Service en Keuzehulp

Hoe makkelijk bestel je jouw product naar keuze? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze; hiervoor hebben we de keuzehulp ingesteld. Kom je er niet uit? No stress.. we helpen je graag op weg.

Inspiratie vibes ZONZ

Inspiratie Vibes

Wij onderscheiden ons met trendy producten en een moderne uitstraling. Wil je na het bekijken van de site nog meer geinspireerd worden met de laatste trends en producten van Zonz? Volg ons dan @socials. Leuk om je daar te ontmoeten!

Kleuren gaan leven als je ze even van dichtbij kan bekijken en voelen. Welke kleur past jouw tuininterieur? Maak gratis gebruik van onze doeksamples. Deze vraag je gemakkelijk aan via onze webshop.

Test ZONZ producten

Testje hier.. testje daar…

De producten van ZONZ zijn van uitstekende kwaliteit; we testen al onze producten uitvoerig. Ze zijn niet te vergelijken met de goedkope schaduwdoeken van bijv. Leenbakker, de Blokker of IKEA. Ook met onze complete sets rvs bevestigingsmateriaal stralen wij de kwaliteit uit die je van ons mag verwachten..

Garantie

Wij hanteren een garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar ons wordt teruggezonden. Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage. De garantie voor UV-degradatie is zelfs 2- 5 jaar.

Doekringen schaduwdoek ZONZ

Een klacht? Die lossen we graag voor je op

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem bij een klacht meteen contact met ons op door te mailen naar [email protected] of ons te bellen. We zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk, zodat je zeker weet dat je veilig kunt betalen, bij wie je shopt en dat je privacy gewaarborgd is.

Webshop Keurmerk

Contact (Z) ons

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier of via 055-2021972. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan de ZONZ-schaduw. Kijk rond en laat je inspireren!

 

Zonnige groet, team Zonz

Sunny side of life

Enkele van de vele woonsites waar wij een mooie vermelding hebben is oa. Homify.nl, Ikwoonfijn.nl, wonen.nl, uw-tuin.nl.