Over (Z)ons

ZONZ® is een geregistreerd merk van ZONZ sunsails. Wij verkopen kwalitatieve trendy producten voor dé ideale schaduw.

Grootste assortiment van Europa

ZONZ sunsails heeft zich al in 2008 laten inspireren door de zeilsport. “Ik zag deze trendy zeilen in Australië en ben er vol passie ingestapt. Destijds had ik de eerste webshop in Nederland. In onze niche-markt zijn we trendsetter. We werken hard om de beste te blijven en een uitmuntende service te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in schaduwdoeken/ zonnezeilen, harmonicadoeken en wind-, pricavydoeken. Als standaard product of in maatwerk. Ik durf te zeggen dat we maatwerk-specialist in schaduwdoeken zijn met A-merk kwaliteit doekmateriaal. Door goed naar je klanten te luisteren en steeds nieuwe oplossingen te zoeken, zijn we inmiddels gegroeid tot de aanbieder met het grootste assortiment van Europa! Daar mogen we best trots op zijn”. Bekijk hier de ZONZ bedrijfsvideo!

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

Kwaliteit, Service en Keuzehulp

We worden gewaardeerd om onze goede klantenservice. Het leveren van een hoogstaande kwaliteit, 30 dagen omruil-mogelijkheid én het geven van gratis advies vinden we erg belangrijk. Je ontvangt altijd een duidelijke handleiding bij onze producten, zodat je direct van je aankoop kunt genieten.

We helpen je bij het maken van een goede keuze; hiervoor hebben we de keuzehulp ingesteld.

Wij onderscheiden ons met trendy producten en een modern, fris logo. De producten van ZONZ zijn van uitstekende kwaliteit; we testen al onze producten uitvoerig. Ze zijn niet te vergelijken met de goedkope schaduwdoeken van bijv. de Blokker of IKEA. Ook met onze complete sets rvs bevestigingsmateriaal stralen wij de kwaliteit uit die je van ons mag verwachten. We versturen onze producten met de betrouwbare service van PostNL en GLS.

“Bedankt voor de zéér goede service; waar vind je dat nog…?” Dhr. M. Hop, Made

“Mijn complimenten voor de snelle service en correcte afhandeling. Mijn vriendin is zeer vriendelijk te woord gestaan en het zonnedoek was binnen 2 dgn bij ons geleverd” Dhr. M. Kuipers, Hengelo

Maatwerk

We zijn dé maatwerkspecialist. In vele doeksoorten kunnen we het door jouw gewenste schaduwdoek op maat maken. In meer dan 9 kleuren in alle vormen. Je kunt snel zelf online de prijs voor jouw maatwerk berekenen met onze handige calculatie-tool.

Garantie

Wij hanteren een garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar ons wordt teruggezonden. Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage. De garantie voor UV-degradatie is zelfs 2- 5 jaar.

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem bij een klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@zonz.nl of te bellen met 055-2021972.

Ook bij Kinderdagverblijven zijn wij geen onbekende. Wij kunnen landelijk de installatie van complete schaduwplekken verzorgen door onze samenwerking met grote hoveniers.

Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk

ZONZ is geceritificeerd verkoper bij Webshop Keurmerk

Indien je winkelt bij een aangesloten webwinkel weet je als consument dat:

  • Je veilig kunt betalen
  • Je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt
  • Je privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
  • Je een afkoelingsperiode hebt van 14 dagen

Met andere woorden, dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet!

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier of via 055-2021972. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan de ZONZ-schaduw. Kijk rond en laat je inspireren!

Zonnige groet, Peter Ogterop

 

Eigenaar ZONZ sunsails P. Ogterop

Wij staan ondermeer ook vermeld op:

www.homify.nl

www.webwinkelwijzer.nl