Oprolbaar Windscherm

Met een oprolbaar windscherm heerlijk uit de wind en geen last van zon of inkijk

Een oprolbaar windscherm is ideaal voor gebruik op terras, balkon of veranda. Om de wind tegen te houden en een beschutte plek te creëren kan je een windscherm ophangen. Met een windscherm zit je lekker uit de wind. Tevens zit je beschut tegen ongewenste inkijk, wat je privacy verhoogd. Het windscherm beschermt ook tegen zijwaartse regen en houd je uit de laagstaande middagzon.

 

Windscherm kopen bij ZONZ Sunsails

Ben je op zoek naar een manier om jezelf tegen de wind te beschermen? Of wil je graag wat meer privacy in je tuin of op je balkon? Dan is een windscherm een goede oplossing voor jou. De windschermen van ZONZ Sunsails zijn makkelijk te installeren en beschermen jou op je terras tijdens de winderige dagen. Het zorgt er ook voor dat je minder inkijk hebt. Om deze reden worden ze ook wel eens privacy doeken genoemd. Bij ZONZ heb je de keuze uit een oprolbaar windscherm of een losstaand windscherm. Wanneer je op zoek bent naar de laatste optie, dan kun je kijken naar een maatwerk wind- en privacy doek.

Hoe bevestig ik een oprolbaar windscherm?

Je bevestigt een oprolbaar windscherm zelf gemakkelijk aan gevel, veranda of tussen de palen van een pergola. Het scherm is eenvoudig zelf te monteren met de meegeleverde montagehandleiding. Je kunt het windscherm horizontaal of verticaal bevestigen. Als je niet buiten zit, wil je het scherm niet zien en dus oprollen.

Een standaard of maatwerk oprolbaar windscherm

In standaard maten hebben we windscherm die je kunt oprollen van Nesling, welke 240cm verticaal omlaag uitrolt. Verkrijgbaar in 3 kleuren en 5 breedtematen. Of de meer luxe Inova van Luxxout, welke in een cassette bevestigd is. Deze heeft een hoogtemaat van 185cm en is 400cm horizontaal zijwaarts uitrolbaar. Luxxout is ook in maatwerk verkrijgbaar in 2 doeksoorten, 3 cassettekleuren en vele doekkleuren; zowel horizontaal als verticaal uitrolbaar.

Bekijk ons assortiment STANDAARD uitrolbare windschermen

Indien je een MAATWERK oprolbaar windscherm van Luxxout wilt, informeer dan naar de mogelijkheden. Prijzen vanaf € 389.

“Kom maar op met dat heerlijke buiten-leven-gevoel!”