Oprolbare windschermen van ZONZ

Oprolbare Windschermen

ZONZ Sunsails verkoopt verschillende oprolbare windschermen in diverse kleuren en maten. Je kunt de schermen eenvoudig zelf monteren en ze zijn geschikt om permanent buiten te hangen. Windschermen dienen tegen wind en laagstaande zon, maar zorgen ook voor privacy. ZONZ biedt wind- en privacy schermen in vaste afmetingen of als maatwerk doek. Je kunt jouw windscherm volledig naar eigen wens samenstellen in de webshop. Je kunt kiezen uit de vorm, afmetingen, kleur, materiaaltype en bevestigingsmaterialen.

Bekijk Standaard Wind- en Privacyschermen Bekijk Maatwerk Wind- en Privacyschermen

  • € 665,00 inclusief BTW
    In winkelmand

Bevestiging windscherm

Oprolbare windschermen zijn makkelijk te bevestigen aan een gevel, veranda of tussen de palen van een pergola. Het scherm is eenvoudig te monteren met de meegeleverde montagehandleiding. Je kunt het scherm zowel horizontaal als verticaal bevestigen. Als je niet buiten zit, kun je het windscherm gemakkelijk oprollen.

Creëer een eigen windscherm

Voor oprolbare windschermen heb je de keuze uit verschillende doeksoorten. ZONZ adviseert je om te kiezen voor een lucht- en waterdoorlatend doek, omdat een waterdicht doek bol gaat staan door de wind. De kleine gaatjes in het doek houden voldoende wind tegen om toch beschut uit de wind te zitten.

Waarom windschermen die oprolbaar zijn?

Bij ZONZ heb je keuze uit maatwerk wind- en privacyschermen in verschillende kleuren en afmetingen. Je kunt de oprolbare windschermen permanent buiten laten hangen. Vroeger werd een vaste scheidingswand geplaatst voor meer beschutting, maar tegenwoordig kiest men vaak voor een oprolbaar privacyscherm. Je kunt het scherm eenvoudig oprollen als je niet buiten zit, zodat deze vervolgens niet meer zichtbaar is. ZONZ heeft jarenlange ervaring met windschermen, waardoor wij een goed advies kunnen uitbrengen voor de keuze van het juiste product.

Contact

Windschermen vormen een perfect alternatief voor de vaste scheidingswand. Wij zijn bereikbaar voor informatie of vragen. Je kunt gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@zonz.nl. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op: 055-2021972.