Pergola doek

Het pergola doek is een flexibel schaduwsysteem

Het pergola doek is een systeem dat op vele manieren kan worden ingezet. Bij deze zonwering kunnen diverse panelen worden verplaatst zodat je zelf flexibel je zonwering kan samenstellen. De hoeveelheid schaduw of zon en de grootte: je hebt het allemaal zelf in de hand met pergola zonwering. Na de installatie van het pergola doek kun je het zelf naar eigen smaak inrichten. Zo is er voor iedere behoefte wel een oplossing. Met het pergola zonwering breng je producten van hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs naar jouw tuin.

Bekijk nu alle soorten pergola doek en accessoires.

Zonz levert pergola doek in vele kleuren en maten

Pergola doeken zijn ook na installatie nog aan te passen in vorm en maat. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verwisselbare en uitbreidbare panelen. Zo kies je zelf de gewenste lengte. Voor een grote pergola kunnen meerdere complete systemen aan elkaar worden gekoppeld. Zonz helpt je natuurlijk graag met het maken van deze combinatie.

Vanwege het vernieuwde systeem hangt het doek altijd mooi strak. Je kan zelf de diepte van de lamellen bepalen. Zo kan ook met een extra verticaal paneel de diepte en het doorhangen van de lamellen bepaalt worden. Zeg maar dag tegen die vervelende laaghangende zon!

Zonz sunsails biedt verschillende soorten Pergola zonwering aan, waaronder het merk Infinity. Dit systeem kan direct vanuit de verpakking gemakkelijk door jezelf geïnstalleerd worden. De luifel kan langer gemaakt worden, maar ook korter of breder. Het systeem kan ook binnenshuis in gebruik genomen worden in een serre of onder een lichtstraat. Er zijn talloze opties waar je pergola zonwering voor kan inzetten. Pergola doek is verkrijgbaar in 2 soorten doek: waterdoorlaternd of waterdicht. Zonz biedt de doeken aan in 8 kleuren. Bekijk voor meer informatie alle andere soorten pergola schaduwdoek en standaard lamellen. Bij vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Zonz. Ook zijn wij bereikbaar op 055 202 1972 of per e-mail via info@zonz.nl.