Pergola zonwering

Infinity pergola zonwering is een uniek, flexibel en vernieuwend schaduwsysteem

De Infinity is het meest dynamische en veelzijdige nieuwe pergola zonwering systeem in de wereld. Individuele schaduw panelen kunnen worden verplaatst of worden toegevoegd, zodat binnen een paar minuten een nieuw ontwerp kan worden gemaakt. Je bent niet alleen flexibel in het bepalen van de hoeveelheid zon of schaduw, maar ook in de lengte en samenstelling van jouw pergola zonwering.

Infinity wordt geleverd als gemakkelijk bouwpakket en is het enige schaduw systeem dat kan worden aangepast na installatie. Je kunt er snel nieuwe en unieke designs mee creëren naar eigen smaak en behoefte. Met behulp van unieke onderdelen en losse schaduwpanelen creëer je een superieur product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het systeem bestaat u panelen, zonder de pergola of het frame erbij geleverd.

infinity pergola zonwering zonz

Pergola zonwering in kleur en afmeting aan te passen

In tegenstelling tot vaste harmonicadoeken kunt u na installatie eenvoudig het design, de kleur of de maat aanpassen door panelen te wisselen of uit te breiden! Individuele panelen worden stuk voor stuk aaneengesloten tot de gewenste lengte. Elk paneel is 150cm breed bij 55cm lang en schuift over 2 staaldraden. Voor een pergola van 300x330cm heb je 2 complete systemen van 6 panelen nodig.

Door het unieke ophangsysteem hangt het lamellendoek altijd mooi strak. Je kunt ook zelf de diepte van het doorhangen van de lamellen bepalen. Extra schaduw kan je eenvoudig creëren door aan het eind een extra verticaal paneel te monteren. Handig voor de laagstaande zon!

infinity harmonicadoek paneel

De pergola zonwering van Infinity is het eerste en enige zonwering systeem dat je direct vanuit de verpakking zelf eenvoudig kunt installeren. En met behulp van onze montage-video is dat zo gedaan. Maak zelf je luifel langer, korter of breder. Het systeem is ook geschikt voor binnen. Monteer het in een serre, onder een onafgewerkt plafond of onder een lichtstraat. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijke configuraties die je kunt bereiken met Infinity pergola zonwering.

Verkrijgbaar in 2 doeksoorten: waterdoorlaternd of waterdicht en in 8 kleuren. Als compleet bouwpakket van 5 of 6 panelen al vanaf € 599, zonder pergola of frame. Naar wens uit te breiden met extra panelen en katrolset.

Hier te bestellen in de speciale webshop

Montage van een Maatwerk Harmonicadoek

Keuzehulp

Wanneer je hebt besloten om pergola zonwering aan te schaffen, moet je gaan nadenken over jouw wensen. Welk doek past het best in de tuin? Wil ik een waterdicht of een waterdoorlatend doek? Op al deze vragen geef je antwoord in de keuzehulp van ZONZ. Je zoomt stap voor stap in op alle wensen die je hebt. Wanneer je alle vragen hebt beantwoord, komt jouw ideale pergola zonwering naar voren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.