Schaduwdoek driehoek

Schaduwdoek driehoek kopen bij ZONZ

Op zoek naar een schaduwdoek driehoek voor de zomerse dagen? Zonz sunsails verkoopt schaduwdoeken in diverse vormen en maten, waaronder een schaduwdoek driehoek. Dankzij het schaduwdoek kan je optimaal genieten van schaduw tijdens warme zomerdagen. Met een driehoek schaduwdoek creëer je gemakkelijk een sfeervolle schaduwplek in de tuin. De driehoekige vorm zorgt ervoor dat het schaduwdoek voor bijna elke tuin of terras geschikt is.

Voordelen van een schaduwdoek driehoek

Het driehoekige schaduwdoek is gemaakt van waterdoorlatend kunststof doekmateriaal dat niet alleen schaduw creëert, maar ook tot 95% beschermt tegen UV-straling. De temperatuur onder het doek is, vanwege de kleine gaatjes in het doek waar wind doorheen kan, 30% lager dan in de hete zon. Je kunt dus gemakkelijk de hele dag onder het doek blijven zitten!

  • € 74,95€ 164,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 133,95€ 155,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 133,95€ 189,95 inclusief BTW
    Opties selecteren

Bekijk nu alle formaten Driehoekige Schaduwdoeken

A-kwaliteit doekmateriaal

Een schaduwdoek heeft nog veel andere pluspunten. Een schaduwdoek driehoek is gemaakt van HDPE geweven doekmateriaal dat van A- kwaliteit is. Het doek heeft een dubbel gestikte, gecurvde afwerkingsrand met verstevigingsband. Door deze rand kan je het doek mooi op spanning brengen. Dankzij de goede kwaliteit gaat het doek zeer lang mee. Wij bieden altijd een garantie van 1 jaar op de materialen en 5 jaar op UV-degradatie.

schaduwdoek driehoek ivoor

Gebruiksvriendelijke schaduwdoeken

Het schaduwdoek is zeer makkelijk in gebruik. Het schaduwdoek driehoek wordt geleverd in een handige draagtas en is, dankzij het bevestigingsmateriaal dat je ook bij Zonz kunt bestellen, makkelijk en snel te (de)monteren. Hierdoor kan je het schaduwdoek gemakkelijk ophangen aan het begin van de lente en in de winter weer opbergen.

Schaduwdoek in verschillende maten en vormen

Het schaduwdoek driehoek is te verkrijgen in vijf standaardmaten en vijf verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om je schaduwdoek driehoek op maat te laten maken.

Keuzehulp

Wanneer je een schaduwdoek driehoek wilt aanschaffen, kan de keuzehulp van ZONZ jou helpen bij het maken van de juiste keuzes. Je zoomt stap voor stap in op alle wensen die je hebt. Wil je een waterdicht of waterdoorlatend doek? Komt het doek in een pergola of hangt deze los? Wanneer je al deze vragen hebt beantwoord, komt jouw ideale schaduwdoek naar voren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Zonz schaduwdoek driehoek

Interesse in een schaduwdoek driehoek? Wij bieden altijd gratis advies en volledige service bij zowel de standaard driehoek schaduwdoeken als de op maat gemaakte driehoekige schaduwdoeken. U krijgt bij de aankoop van een standaard doek altijd garantie en 14 dagen omruiltijd. Ga snel naar onze webshop of neem contact met ons op op 030-7850458 of [email protected].