Schaduwdoek kinderdagverblijf en horeca

Een schaduwdoek van ZONZ is zeer geschikt voor kinderdagverblijf, school, horeca en zorginstelling.

Wij zijn de grootste leverancier van schaduwdoeken bij kinderdagverblijven. Met een schaduwdoek van ZONZ spelen de kinderen van een kinderdagverblijf veilig beschermd in de zon. Geen parasols meer die omwaaien of gesjouw ermee en tevens veel m2 aan schaduw! Wij werken landelijk samen met erkende bedrijven en verzorgen de complete installatie van schaduwplekken op uw buitenterrein van kinderdagverblijf of horeca.

Schaduwdoek voor horeca

Een schaduwdoek op een horecaterras heeft aantrekkingskracht op klanten. Je creëert veel m2 aan schaduw met schaduwdoek en het geeft je horecaterras een fraaie uitstraling. Geen parasolvoeten meer die in de weg staan.

Vraag hier een offerte aan voor installatie van schaduwdoeken bij uw bedrijf of zorgcentrum.

Schaduwdoek voor kinderdagverblijven en scholen

KINDEREN SPELEN VEILIG BUITEN ONDER EEN SCHADUWDOEK VAN ZONZ!

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van schaduwdoeken bij een kinderdagverblijf. ZONZ sunsails werkt landelijk samen met clusters van grote kinderdagverblijven, hoveniers en speeltoestellenleveranciers. Wij werken oa. voor Partou, Smallstepts, SKDD, Kinderij, Kindergarden, Tinteltuin en SKA.

De huid van jonge kinderen is extra kwetsbaar voor beschadiging door UV-straling. Onze schaduwdoeken beschermen tot 95% tegen deze schadelijke UV-straling, waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen. Referenties op aanvraag verkrijgbaar.

Schaduwdoeken boven de zandbak

Met een schaduwdoek creëer je veel m2 aan schaduw boven de zandbak of speelplaats van een kinderdagverblijf. De temperatuur onder het doek is koeler, door de gaatjes in het doek. Tip: bestel een schaduwdoek groter dan de zandbak zelf, omdat de zon op het Zuiden er nog minimaal 1m onderdoor schijnt!

Gemak met kindvriendelijke schaduwdoeken

Geen gesjouw meer met hinderlijke, zware parasols die omwaaien en niet te tillen zijn. Geen gedoe meer met partytenten die de lucht in vliegen! Onze schaduwdoeken kunnen het hele seizoen blijven hangen. En met onze gemakkelijke katrolset haal je ze –indien nodig- er snel én zonder trap binnen 2 min. af! We willen het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maken.

Mooi om ze te bevestigen aan robuuste, geschuurde Robinia palen, welke een natuurlijke uitstraling hebben en géén splinters geven. Je hebt al een compleet geïnstalleerd schaduwdoek aan 4 palen voor een kinderdagverblijf vanaf € 995. Heb jij ook behoefte aan een schaduwdoek op de speelplaats of boven de zandbak op het kinderdagverblijf? Bestel snel in onze webshop of neem contact op voor een installatie-aanvraag.

logo_kinderij_2Schaduwdoek Kinderopvang Smallsteps kindergarden_logo Schaduwdoek Kinderopvang Partou Schaduwdoek Kinderopvang SkddSchaduwdoek Kinderopvang TinteltuinZONZ schaduwdoeken bij SKA kinderopvang

Vraag hier een offerte aan voor installatie van schaduwdoeken bij uw kinderdagverblijf of school.

Als buitenlands bedrijf kunt u- om geen BTW te hoeven te betalen- i.p.v. te bestellen in onze webshop, uw bestelling mailen naar info@zonz.nl