Schaduwdoek kopen bij ZONZ Sunsails

Het is lekker om in de zon te zitten in de zomer, maar het is nog lekkerder om op een hete zomerdag de verkoeling van de schaduw op te zoeken. Daarvoor is het belangrijk dat je een plek creëert waar genoeg schaduw is. Geen zin in een sta-in-de-weg parasol? Zonz biedt de oplossing. Wij verkopen standaard schaduwdoeken in vele kleuren en diverse afmetingen en vormen. Past een standaard schaduwdoek niet in jouw situatie, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk! Voor de ideale schaduw en een trendy uitstraling van jouw tuin of terras.

Voordelen van een schaduwdoek kopen

Om het gewenste effect van schaduw in uw tuin te creëren kan je bij Zonz kiezen voor een standaard schaduwdoek. Deze hebben we in 5 kleuren in vele vormen; een driehoek, vierkant, rechthoek, ongelijkzijdige driehoek of zelfs een vijfhoek. Het voordeel van een standaard schaduwdoek is dat we deze op voorraad hebben; binnen 1-2 werkdagen heb je je bestelling in huis.

Schaduwdoek kopen bij ZONZ

Wanneer je een schaduwdoek koopt bij Zonz met een standaard afmeting of een schaduwdoek op maat laat maken, dan maak je gebruik van de volledige service van Zonz. De service houdt in dat je op alle producten 2 tot 5 jaar garantie op UV- degradatie hebt. Daarnaast is het ruilen van een standaard schaduwdoek geen probleem; is het schaduwdoek niet naar wens of past het niet, dan kan je deze omruilen of krijg je je geld terug. Als maatwerkspecialist kunnen wij je ook volledig ondersteunen met een maatwerk schaduwdoek waar je naar op zoek bent.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een schaduwdoek?

Wij hebben -met onze jarenlange ervaring- een aantal tips en adviezen opgesteld, waarmee we je helpen de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een kwalitatief goed schaduwdoek. Bekijk hier onze tips voor de juiste productkeuze bij aankoop van een schaduwdoek.

Voor meer informatie over onze schaduwdoeken en andere producten kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice .

Je kunt ons bereiken op 055 – 202 1972 of per email: [email protected].

Bekijk het complete assortiment van ZONZ

ZONZ biedt veel verschillende soorten schaduwdoek. Met ons ruime aanbod van maatwerk en standaard schaduwdoeken is er altijd een geschikt doek voor uw tuin of terras.

Maatwerk Schaduwdoek gecurvde zijden:

ZONZ Sunsails biedt naast de standaard schaduwdoeken ook maatwerk schaduwdoeken met gecurvde zijden. Deze doeken zijn volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Je kiest zelf de afmetingen, vorm, kleur en het materiaaltype. Ook de bevestigingsmaterialen stem je af op jouw situatie. Je creëert hiermee beschutting naar eigen inzicht.

Maatwerk Schaduwdoek rechte zijden:

ZONZ Sunsails biedt naast de standaard schaduwdoeken ook maatwerk schaduwdoeken met rechte zijden. Je kunt jouw schaduwdoek volledig naar eigen wens samenstelling door variatie in afmeting, vorm, kleur en materiaaltype.

Standaard Schaduwdoek:

ZONZ is al meer dan 10 jaar expert in het ontwerpen en produceren van standaard schaduwdoeken in verschillende vormen en formaten. De webshop van ZONZ biedt voor ieder wat wils, zodat je altijd het gewenste doek voor jouw tuin of terras kunt bestellen.

 • Schaduwdoek Driehoek
 • Schaduwdoek Gelijkzijdige driehoek
 • Schaduwdoek Ongelijkzijdige driehoek
 • Schaduwdoek Vierkant
 • Schaduwdoek Rechthoek

Maatwerk Zonnedoek gecurvde zijden:

Maatwerk Zonnedoek rechte zijden:

Standaard Zonnedoek:

Zonnedoeken vormen een eenvoudig en makkelijk alternatief voor de traditionele parasol. Het effect van de doeken is echter hetzelfde; ze houden tot 97% van de UV-straling tegen en creëren een fijn verkoelend plekje uit de zon. De doeken zijn bestand tegen weer en wind waardoor je ze niet elke keer bij slecht weer naar binnen hoeft te halen, zoals bij een parasol.

 • Zonnedoek Driehoek
 • Zonnedoek Gelijkzijdige driehoek
 • Zonnedoek Ongelijkzijdige driehoek
 • Zonnedoek Vierkant
 • Zonnedoek Rechthoek

Maatwerk Zonnezeil gecurvde zijden:

Elke tuin is anders en elke tuin verdient dan ook een zonnezeil op maat dat exact past. Bij de specialisten van Zonz kan je een zonnezeil geheel op maat laten maken. Met een keuze in vele doeksoorten en kleuren past het zeil perfect bij jouw tuin of terras.

Maatwerk Zonnezeil rechte zijden:

Standaard Zonnezeil:

Zit jij ook graag lekker in de tuin op een heerlijke zomerse dag? Je ziet tegenwoordig steeds vaker trendy zonnezeilen boven een terras. Onder die zonnezeilen zit je heerlijk in de koele schaduw en ben je uitstekend beschermd tegen de gevaarlijke UV-straling. Ideaal voor in de tuin of op het terras, maar ook boven een zandbak of zwembad.

 • Zonnezeil Driehoek
 • Zonnezeil Gelijkzijdige driehoek
 • Zonnezeil Ongelijkzijdige driehoek
 • Zonnezeil Vierkant
 • Zonnezeil Rechthoek

Maatwerk Overkapping gecurvde zijden:

Zonz biedt de mogelijkheid om een overkapping op maat te laten maken, waardoor deze perfect geschikt is voor je terras.

Maatwerk Overkapping rechte zijden:

Standaard Overkapping:

Het is natuurlijk ontzettend fijn om je terras te kunnen gebruiken bij mooi weer. Naast de mensen die genieten van de zon, zijn er ook altijd mensen die liever naar verkoeling zoeken in de schaduw. Je kunt heerlijk in de schaduw zitten tijdens het eten met een overkapping met doek van Zonz sunsails! Een terrasoverkapping kent vele voordelen, waaronder dat het erg makkelijk in gebruik is. Nadat het doek over het terras is gespannen, is er geen omkijken meer naar. In tegenstelling tot de traditionele parasol met zware voet, is dit natuurlijk een stuk gemakkelijker. Na de zonnige periode is de overkapping met doek ook weer gemakkelijk op te bergen. Je ruimt het doek op zonder dat het te veel ruimte inneemt.

 • Overkapping Driehoek
 • Overkapping Gelijkzijdige driehoek
 • Overkapping Ongelijkzijdige driehoek
 • Overkapping Vierkant
 • Overkapping Rechthoek

Lamellen Harmonicadoek

Krijg je het snel warm in de zon en wil je dan makkelijk schaduw kunnen creëren? Dan is een flexibel schuifbaar lamellen- harmonicadoek een uitkomst! Je schuift het doek zelf gemakkelijk handmatig open en dicht met de katrolset.

Maatwerk Harmonicadoek

Een lamellen-harmonicadoek kan ook prima de warmte onder een glazen overkapping weren. Voor de serre of lichtkoepel binnen bijvoorbeeld. Een standaard harmonicadoek is verkrijgbaar in twee doeksoorten, vier kleuren en in lengtes van drie, vier en vijf meter. Een maatwerk harmonicadoek is verkrijgbaar in vier doeksoorten en meer dan tien kleuren.

Maatwerk Windscherm rechte zijden:

Het weer is in Nederland niet altijd optimaal. Zo kan de zon heerlijk schijnen, maar voelt het toch fris aan door een koude wind. ZONZ heeft hiervoor de oplossing: een maatwerk winddoek. Door de werking van het doek wordt de wind zo goed als volledig tegengehouden Op deze manier kun je heerlijk beschut zitten en genieten van zon!

Standaard Windscherm:

Een windscherm biedt perfecte bescherming tegen de wind. Bovendien geeft het ook extra privacy. Bekijk hieronder de standaard windschermen van ZONZ.

Maatwerk Winddoek rechte zijden:

Standaard Winddoek:

Pergola Schaduwdoek

De Infinity is het meest dynamische en veelzijdige nieuwe pergola zonwering systeem in de wereld. Individuele schaduw panelen kunnen worden verplaatst of worden toegevoegd, zodat binnen een paar minuten een nieuw ontwerp kan worden gemaakt. Je bent niet alleen flexibel in het bepalen van de hoeveelheid zon of schaduw, maar ook in de lengte en samenstelling van jouw pergola zonwering.