Schaduwdoek op dakterras

Schaduwdoeken zijn zeer geschikt voor op een dakterras

Op een dakterras waait het vaak, waardoor een sta-in-de-weg parasol niet geschikt is. Een waterdoorlatend schaduwdoek is weerbestendig en juist wel geschikt voor op een dakterras. Door de kleine gaatjes in het doek vangt een schaduwdoek minder wind en kan je er veel m2 schaduw mee creëren.

 

Bevestiging van een schaduwdoek op een dakterras

Vaak wordt een schaduwdoek op een dakterras aan gevel, hekwerk en palen gemonteerd. De palen kunnen gemakkelijk aan een bestaand hekwerk of frame worden bevestigd. Enkel een voetplaat voor de paal voldoet vaak niet, vanwege de grote trekkracht van het schaduwdoek. Bij storm dien je een schaduwdoek altijd te verwijderen op een dakterras. Dit kan gemakkelijk en snel met onze unieke katrolset.

Met windschermen lekker beschut op je dakterras

Van hetzelfde doekmateriaal kan je ook verticale winddoeken als windscherm bevestigen. Deze maken wij op maat in diverse doeksoorten. De windschermen kunnen gemakkelijk aan een bestaand hekwerk/ frame bevestigd worden. Je creëert hiermee tegelijkertijd privacy, waardoor je heerlijk beschut en uit de wind zit!

Partners van ZONZ sunsails

Wij werken samen met De Dakdokters en Scottisch Crown, die je dakterras omtoveren tot een prachtige buitenruimte eventueel mét tuin! Zij integreren de palen voor het schaduwdoek op je dakterras in het hekwerk.

Zonz Schaduwdoek Dakterras 4Zonz Schaduwdoek Dakterras 6

 

 

Wil je in contact komen met één van deze partijen? Stuur een e-mail naar info@zonz.nl.