Schaduwdoek op horeca terras

Een schaduwdoek is erg geschikt voor op een horecaterras. Een zonnedoek op het terras van jouw restaurant, hotel, café of beachclub creëert schaduw én is een ware blikvanger. Zwevend in de lucht houden ze de warmte tegen én geven ze sfeer aan jouw horecaterras. Van veraf worden klanten nieuwsgierig naar jouw terras getrokken door de aanwezigheid van schaduwdoeken.

Ook voor wellness centra en het terras bij de sportclub kan een schaduwdoek uitkomst bieden!


De voordelen van een schaduwdoek voor horeca

Met een schaduwdoek als terrasoverkapping kan je veel m2 schaduw creëren zonder dat er een hinderlijke parasolvoet in de weg staat. Het is een flexibel én betaalbaar alternatief voor de lompe en zware parasol. Je bevestigt de zonnedoeken aan palen, een pergola of eenvoudig de gevel. Deze doeken kunnen meer wind hebben dan een parasol.

In waterdoorlatend -dus puur voor schaduw- of waterdicht zijn er vele mogelijkheden. Als je ze speels op verschillende hoogte hangt, trekken ze nog meer de aandacht van voorbijgangers.


Schaduwdoek op het strand bij beachclub

Onze hippe chillsails geven een mediterraanse sfeer aan het terras van jouw beachclub of strandtent. Deze trendy schaduwnetten geven 50% schaduw en laten meer wind door dan onze schaduwdoeken. Je bevestigt ze aan palen, pergola, gevel of zelfs aan staaldraden.


Bedrukte schaduwdoeken op horecaterras

Om nog meer op te vallen kunnen wij maatwerk schaduwdoeken bedrukken met jouw bedrijfslogo of drankmerk van jouw leverancier. Misschien kan jij je drankleverancier overtuigen voor sponsoring? Bekijk hier meer voorbeelden van de bedrukte schaduwdoeken die wij geplaatst hebben op horeca terrassen.


Bekijk hier ons assortiment standaard schaduwdoeken welke geschikt zijn voor jouw horecaterras. Zit jouw maat of vorm er niet tussen, bestel dan ons maatwerk in schaduwdoeken wat al binnen drie weken op jouw terras kan hangen!

Wil je meer informatie van ons om te kijken of een schaduwdoek geschikt is voor op jouw horeca terras? Stuur een e-mail naar info@zonz.nl of klik op onderstaande button.