Schaduwdoek op rol

Schaduwdoek op rol? Zonz biedt een ruim assortiment

Ben je op zoek naar een schaduwdoek op rol voor de warme dagen die er aan komen? Zonz sunsails biedt schaduwdoeken op rol in vele vormen en maten. Dankzij het schaduwdoek op rol kan je heerlijk van je zomerse dagen genieten, terwijl je toch in de schaduw zit. Met een schaduwdoek creëer je gemakkelijk schaduw in je tuin. Een rollendoek geeft je de vrijheid om schaduw te creëren op de manier die het beste bij je past. Wij bieden ook andere formaten schaduwdoek aan.

Schaduwdoek op rol biedt vele voordelen

Het schaduwdoek op rol biedt veel voordelen. Je creëert een zone van rust door windbescherming en privacy. De UV-gestabiliseerde doeken op rol beschermen je tegen de invloeden van de zon, waardoor je nu ongestoord kunt genieten van het buitenleven. Het schaduwdoek op rol wordt aangeboden in verschillende kleuren en diverse formaten. Zo is er altijd een schaduwdoek dat bij jou past! Je kan gemakkelijk de hele dag onder het doek zitten, vanwege de goede temperatuur

  • € 130,00€ 650,00 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 532,50€ 710,00 inclusief BTW
    Opties selecteren

Bekijk nu alle schaduwdoeken op rol.

Onze schaduwdoeken op rol zijn van hoogwaardige kwaliteit

Een schaduwdoek op rol heeft ook nog andere voordelen. Een schaduwdoek is gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de doeken van Zonz Sunsails zeer duurzaam. Zonz biedt altijd 1 jaar garantie op materialen en op de UV-degradatie zelfs een garantie van 5 jaar.

Schaduwdoek Op Rol

Geïnteresseerd in een schaduwdoek op rol van Zonz?

Heb je interesse gekregen in een schaduwdoek op rol? Zonz biedt je graag kosteloos advies en uitgebreide service bij de standaard maten schaduwdoek en bij volledig maatwerk. Je krijgt bij aankoop 14 dagen de tijd om je schaduwdoek van Zonz Sunsails om te ruilen. Bekijk hier ons assortiment in de webshop. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 030-7850458 of [email protected].