Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Schaduwdoek rechthoek

De zomerse dagen in Nederland kunnen warm worden. Het is lekker om van de zon te genieten, maar de schaduw opzoeken is ook fijn. Hiervoor is het mogelijk om een parasol te gebruiken maar dat is vaak een hoop gedoe en een sta-in-de-weg. Een goede oplossing hiervoor is een schaduwdoek dat zorgt voor de ideale schaduw. Tevens geeft het je tuin of terras een trendy uitstraling. We hebben schaduwdoeken in verschillende vormen en maten; je kunt kiezen voor een schaduwdoek vierkant, driehoek of een schaduwdoek rechthoek. Elke tuin is anders en daarom biedt Zonz je de mogelijkheid om een standaard schaduwdoek te kiezen, of om een schaduwdoek op maat te laten maken die perfect bij jouw tuin of terras past.

Voordelen van een schaduwdoek rechthoek

Schaduwdoeken beschermen tegen de zon; 90-95% van de schadelijke Uv-straling wordt tegengehouden waardoor je gerust kunt genieten in de tuin. Daarnaast biedt het schaduwdoek rechthoek ook verkoeling, vanwege de kleine gaatjes in het doek waar de wind door kan. De temperatuur onder een schaduwdoek kan tot wel 30% lager zijn dan in de felle zon. De standaard schaduwdoeken zijn erg makkelijk in gebruik en worden geleverd in een handige draagtas. Met de handige RVS sets die te bevestigen zijn aan het rechthoekige schaduwdoek wordt het gebruik van uw schaduwdoek nog eenvoudiger.

A-kwaliteit schaduwdoekmateriaal met hoge garantie

Een schaduwdoek heeft nog veel andere voordelen. Een schaduwdoek rechthoek is gemaakt van geweven doekmateriaal dat van A- kwaliteit is. Het doek heeft een dubbel gestikte afwerkingsrand met een gecurvde verstevigingsband. Door deze rand kan je het doek mooi op spanning brengen. Dankzij de goede kwaliteit gaat het doek zeer lang mee. Wij bieden altijd een garantie van 1 jaar op de materialen en 5 jaar op UV-degradatie op schaduwdoeken.

Alle schaduwdoeken zijn makkelijk in gebruik

Het schaduwdoek is zeer makkelijk in gebruik. Het schaduwdoek rechthoek wordt geleverd in een handige draagtas en is, dankzij het bevestigingsmateriaal dat je ook kunt bestellen, makkelijk en snel te (de)monteren. Hierdoor kan je het schaduwdoek gemakkelijk ophangen aan het begin van de lente en in de winter weer opbergen.

Contact

Wil je een schaduwdoek op maat gemaakt in de vorm van een rechthoek? Dan kan je dit ook laten doen door Zonz. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458. Het contactformulier vind je terug op de website en je kunt ook direct e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

webshop keurmerk